Ето ги новите майки на Холивуд

Силвия Канин
Силвия Канин 20 август 2019

Бар Рафаели

Още една майка от звездния подиум! Супермоделът скоро да стане майка за трети път. Голямата новина бе обявена в Instagram, чрез забавно видео, публикувано в края на юни, броени дни след като Бар навърши 34 години. Към момента Рафаели има две деца от съпруга си Ади Езра – двегодишната Лив и Ел, която съвсем наскоро навърши годинка. Красавицата споделя, че се чувства „изпълнена с любов ” и добави, че всички в семейството са много щастливи, развълнувани и с нетърпение очакват да започнат поредната нова глава от живота си. Моделът признава, че този път не обмисля бързо завръщане на подиума, а планира да се отдаде изцяло на семейството си, което винаги е на първо място въпреки многобройните й ангажименти, дори когато се случва те да бъдат на другия край на света.

Блейк Лайвли

Една от най-стилните звезди в Холивуд съвсем наскоро успя да изненада всички за пореден път. В началото на май актрисата се появи заедно със съпруга си Раян Рейнолдс на премиерата на новия му филм Pokemon Detective Pikachu. Тоалетът, на който Лайвли се беше спряла за събитието, бе бляскава рокля в жълто, но това, което направи впечатление на всички се оказа издутото коремче под нея. С появата си актрисата потвърди, че е бременна с дете, което ще бъде трето за двойката. Блейк и Раян вече са родители на две дъщери – Инез и Джеймс, които са съответно на 2 и 4 години. Въпреки дългите нощи и безкрайните отговорности, които едно малко дете донася със себе си, още в интервюта преди години, Блейк казва, че винаги е искала голямо семейство и би се радвала дори на 30 деца, ако има как това да се случи.

Кийра Найтли

Случайно или не, в същия ден своя майчински „дебют” направи и Кийра Найтли. На коктейл за представяне на нов аромат на Chanel в Париж, заедно със съпруга си Джеймс Райтън, актрисата показа на света, че е бременна. Двамата са женени от 2013-а и само две години по-късно вече очакват първото си дете – момиче, което кръщават Еди. В свое скорошно интервю актрисата описа майчинството като „психически и емоционален маратон”. Използвайки платформата, която й дава нейната популярност, Найтли за пореден път изрази позицията си по отношение на феминизма и равноправието в днешното общество - „Чувствам, че имам отговорността да помагам за създаването на един свят, който е по-равен. Живеем в общество, доминирано от мъже и имаме нужда от окуражаване и разговори с малките момичета, още повече, ако се отнася до тяхното бъдеще.”

Амбър Роуз

Амбър Роуз и нейният приятел Александър Едуардс очакват първото си дете. За модела това ще бъде второ след сина й Себастиан, чийто баща е рапъра Уиз Калифа. Двойката обяви голямата новина като публикува снимка в социалните мрежи, в която 35-годишната Амбър се усмихва в лекарския кабинет по време на ултразвук. Много звездни приятели на Едуардс и Роуз бързо ги поздравиха и без много излишни церемонии самият баща разкри пола на бебето в коментар под свой пост и така стана ясно, че очакват момче. Типично в стила на Амбър, двамата не пропуснаха да разбунят духовете, след като уловени от папараци по време на пазар, биват попитани за сексуалния си живот по време на бременността. Александър, който е продуцент в известна музикална компания, споделя: „Трудно е, но определено става пожар!”

Лорън Конрад

Мис Конрад е автор на книги, моден дизайнер и риалити звезда. С различните си проекти през годините, тя успява да се превърне в едно от най-успешните и разпознаваеми лица в социалните мрежи. В началото на пролетта красавицата обяви, че очаква второто си дете. Как го направи? С поредния добре обмислен кадър, публикуван в нейния официален Instagram акаунт, който има над шест милиона последователи. Описанието под снимката гласи: „Беше трудно да запазя това само за себе си! Много съм развълнувана да споделя, че нашето семейство ще стане малко по-голямо тази година.” Момичето, което успя да постави рекорд за най-продавания брой на американско издание за 2012-а с корицата си за списание Glamour, винаги е признавала, че иска поне три деца и изглежда, вече е на път да сбъдне тази своя мечта. Лорън е омъжена от есента на 2014-а и заедно със съпруга си, посреща първата си рожба в началото на юли три години по-късно.

Миранда Кер

Поредната звездна майка, която очаква дете в рамките на тази година, е супермоделът Миранда Кер. В началото на 2019 из публичното пространство се появяваха слухове, че красавицата е бременна за трети път. Самата Миранда потвърди голямата новина, появявайки се на бляскаво събитие в края на март, след което и нейният мениджър направи публично изявление. Това ще бъде второто дете за Миранда и съпруга й Айвн Шпигел (създателят на Snapchat). Двамата вече се радват на сина си Харт, който наскоро навърши годинка. Предстоящото дете ще бъде трето за Кер след Флин, осемгодишният син, който отглежда съвместно с бившия си съпруг Орландо Блум. Познавайки Миранда главно от изявите й на котешката пътека и бляскавите фотосесии в модните издания, всички веднага се запитаха кога отново ще я видят в рекламна кампания или ревю. Моделът даде изключително бърз и адекватен отговор на този въпрос и за пореден път засегна темата за токсичния body shaming в публичното пространство - „Отнема девет месеца в теб да израсне красиво дете, може да ти отнеме десет преди отново да можеш да се почувстваш комфортно в бански. Или повече. Или никога да не се чувстваш така отново. Не трябва да усещаме напрежение и да се очаква от нас веднага да се завърнем в същата форма.”

Софи Хънтър

Една майка, която се очаква да роди всеки момент. Може, докато четете тези редове, наследникът на Бенедикт Къмбърбач, за когото Хънтър е омъжена от 4 години, вече да се е появил на бял свят. Преди няколко месеца сценаристката и режисьор обяви щастливата новина със съпруга си.  Полът на детето е ясен, но двамата предпочитат да го запазят в тайна въпреки неистовото желание на техните почитатели да го разберат. Двойката вече има две момчета – 3-годишният Кристофър и почти двегодишният Хал. В свое интервю екранният Шерлок Холмс, който наскоро бе част от актьорския състав на „Отмъстителите”, споделя, че е много щастлив да бъде баща на две момчета и приема себе си за „много голям късметлия”, допълвайки, че Софи е любовта на живота му и единственият човек, с когото може да си представи да отглежда деца. Колко романтично!

Шей Мичъл

Звездата от „Малки Сладки Лъжкини” е бременна с първото си дете. Актрисата обяви голямата новина в личния си Instagram акаунт, публикувайки снимка, на която е с наедряло коремче. Баща на детето е дългогодишният приятел на Мичъл –канадският водещ и актьор Мат Бейбъл. Шей е бременна в шестия месец, което означава, че малкият наследник ще се появи на бял свят през есента. Начинът, по който двойката обяви пола на бебето, също бе повече от изненадващ. В своя YouTube канал актрисата публикува видео, в което с Бейбъл наблюдават битка между двама души, облечени като героите от Power Rangers. Победител от двубоя излиза „рейнджърът“ в розово, с което и бъдещите родители разбират, че очакват момиче. За своя път към майчинството, Шей споделя: „Целият процес е едно вълнуващо, изнервящо, трудно и емоционално преживяване. Научих толкова много за себе си и родителството през последните шест месеца и продължавам да се чувствам така, сякаш все още не съм достигнала дори повърхността на това, което трябва да знам.” За актрисата това е особено емоционален момент, след като наскоро разкри, че преди време претърпява особено тежка бременност и вследствие на усложенията губи бебето. Готова за най-сложната роля в живота си, Шей споделя, че разбира колко е трудно да бъдеш майка, но се чувства подготвена за голямото предизвикателство.

Тази година в Холивуд се очаква истински бейби бум. Актриси, певици и модели очакват първия си или пореден наследник, а бройката им стана толкова голяма, че съвсем спокойно можем да кажем Mamma Mia!

Текст: Димитър Андонов
Фотография: Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA