Модните дизайнери признаха Дженифър Лопес за новата икона на стила

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 18 април 2019

49-годишната Дженифър Лопес ще получи титлата Fashion Icon Award („Икона на стила”). Съветът на модните дизайнери на Америка призна певицата и актрисата за най-стилната жена на годината.

Церемонията по връчването на наградите CFDA ще се проведе на 3 юни в Бруклинския музей на Ню Йорк. Дженифър призна, че с нетърпение очаква този момент.

„Наистина се радвам, че ме избраха за икона на стила. Това е такава чест”, сподели Джей Ло в Instagram.

Звездата ще получи награда за принос към модната индустрия. „От скандалната рокля на Версаче до музикалните клипове, записани в световната история на поп културата, и множеството емблематични изяви на червения килим - стилът на Лопес винаги е бил изключителен”, заявиха представители на CFDA.

Основателят на Съвета на модните дизайнери Диана фон Фюрстенберг отбеляза: „Още една заслуга на Лопес е, че тя демонстрира увереност в себе си”. Експертите не пропуснаха да споменат и марката на актрисата JLo by Jennifer Lopez, основана през 2001 година.

Преди това Дженифър Лопес сподели и отношението си към възрастта: тя смята, че прекалено рано „отписват” жените. В интервю певицата коментира също така и стила си: „Обичам да съчетавам блясъка с момчешкия, гангстерския стил."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA