Чакането свърши: „The Aftermath" с Кийра Найтли идва у нас

Роден в Тенби, Великобритания, а понастоящем живеещ в Лондон, писателят и сценарист Ридиън Брук е носител на престижни награди. Още с дебютния си роман „The Testimony of Taliesin Jones” печели наградите „Съмърсет Моъм", „Бети Траск", както и наградата за най-добър дебютен роман на „Клуба на авторите”.

Романът му „След това" обхваща събитията непосредствено след Втората световна война. Това е въздействащ емоционален трилър за преданост и страст, непреодолими вражди и дълбоки съмнения. За него The Guardian пише: „Превъзходна книга, която поднася изненада след изненада и показва как политиката и историята проникват дори в най-интимните моменти от живота на героите”, а Sunday Telegraph отбелязва: „Страхотен роман, описващ по неповторим начин атмосферата на тънещ в разруха град, изпълнен с вражди, недоразумения и съмнения.”

И, както се очакваше и вече е традиция добрите романи да се екранизират, неговият бестселър също е претворен във филма „The Aftermath” с участието на Кийра Найтли и Александър Скарсгард.

През суровата зима на 1946 г. съкрушената Рейчъл Морган пристига с единствения си жив син Едмънд в руините на Хамбург при съпруга си Луис − британски полковник, отговарящ за възстановяването на разрушения град. Британците настаняват своите военнослужещи и семействата им в конфискувани германски домове, но Рейчъл стъписана разбира, че Луис е взел необикновено решение: да живеят в отреденото им разкошно имение с предишните собственици − германски вдовец и проблемната му дъщеря. В напрегнатата атмосфера на съмнения и враждебност моралните норми се размиват, а състраданието и скръбта се преплитат с пламенна страст и предателства.

The Aftermath

The Aftermath

The Aftermath

The Aftermath

The Aftermath

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA