Bye, bye, LOVE

... bye, bye happiness е актуалната мелодия в любовния плейлист на Брадли Купър и модела Ирина Шейк

Невена Дякова
Невена Дякова 07 юни 2019

За проблеми в отношенията между актьора и руския супермодел се говори още от февруари, когато целият свят наблюдава влюбените погледи между Брадли и екранната му половинка от „Роди се звезда" – Лейди Гага, на церемонията по раздаването на наградите „Оскар".

Какво й е било на Ирина, когато всички коментираха потенциалната извънбрачна връзка на партньора й и дали този момент се оказва непреодолимото различие за двамата, е трудно да заключим. Факт е обаче, че няколко месеца след най-важното за Холивуд събитие двойката пое в различни посоки.

Irina2

Ирина Шейк бе забелязана да напуска общия дом на двойката в Ел Ей

Раздялата им бе потвърдена снощи, около 10 часа вечерта (американско време) от онлайн портала на сп. People, който цитира близък до двойката източник. Въпреки негативната развръзка в отношенията им, Брадли и Ирина са решени да запазят приятелски взаимоотношения и в момента обсъждат споделено попечителство над 2-годишната си дъщеря Лий.

Брадли и Ирина започнаха връзката си през пролетта на 2015-а, като рядко демонстрираха отношенията си публично. „Много от приятелите ми не се притесняват да споделят моменти от личния си живот в Instagram и социалните мрежи, нещо, което адмирирам и харесвам, но което също смятам за въпрос на личен избор. Работата ми често ме поставя под светлината на прожекторите, именно поради това искам личният ми живот да е възможно най-необезпокояван от вниманието на медиите", коментира за британското издание на Glamour през февруари 2019-а Шейк.

Irina3

Брадли и Ирина преди нещата да достигнат своята критична точка

Почти по същото време, в интервю за Опра, Брадли не пропусна да подчертае колко различен е животът му сега, когато има семейство, и колко много черти от характера на покойния си баща открива в своята малка дъщеря.

След успеха на „Роди се звезда", актьорът заяви, че си взима почивка, за да се посвети на близките си, но явно паузата от професионалния живот не е била достатъчно условие за happy end.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA