Специална карта за платена любов насочва туристите във Варна

На морето ли сте? Турист ли сте? Търсите ли платена любов? Вече е много лесно да се ориентирате къде да намерите тези удоволствия. Карта на Варна, която се разпространява безплатно на английски език, показва интересни места в града, за които няма да намерите официална информация никъде другаде.

На картата са обозначени всички емблематични места в града във вид на карикатури, като, разбира се, с запазва автентичността им. Много от нарисуваните места предизвикват усмивки у хората, които ги разпознават, но това е една от целите на двамата варненци, които намират досегашните карти на Варна за скучни и еднообразни, пише безплатното издание „Ти си Варна”, което разпространява картата.

Карта за платена любов

Картата е изцяло на английски език, за да е достъпна за чужденците, които се лутат сред варненските улици, без да знаят какво ги сюрпризи ги чакат зад ъгъла. Гърбът на картата съдържа полезна и практична информация за жителите и гостите на града, представена отново по забавен начин, разказват създателите на проекта Varna Mapia Боян Любенов и Георги Митев. Всеки един от обектите в картата е ръчно рисуван от талантливия Георги, който е обърнал специално внимание на детайлите и на онези отличителни белези, които правят мястото запомнящо се. Идеята им е да направят още карти в този стил и за други градове и курорти по българското Черноморие.

Карта за платена любов

 

Изт. Нова Варна

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA