На 55... възможно ли е?!

Актрисата от "Приятели" е на 2 дни отстояние от своя 55-и рожден ден

Невена Дякова
Невена Дякова 13 юни 2019

Трудно ни е да повярваме, че тази ослепителна жена става на 55, но факт!

Само след 2 дни, на 15 юни, родената в щата Алабама, Кортни Кокс ще празнува рожден ден. По този повод екипа ни събра няколко емблематични фотографии на актрисата + няколко по-скорошни портрета, които показват, че ходът на времето е оставил своите следи върху Кокс, но не е отменил нейните завладяващи чар и харизма.

Независимо че първата й номинация за „Златен глобус" е за ролята в сериала „Агнешко", за нас, децата на 90-те, тя винаги ще си остане единствената и неповторима Моника Гелър от „Приятели".

Бивша приятелка на актьора Майкъл Кийтън, вокала на Counting Crows Адам Дюриц, съпруга на актьора Дейвид Аркет, днес Кортни Кокс е щастливо „омъжена в сърцето си", както самата тя го дефинира, за музиканта от Snow Patrol Джони Макдейд, с когото се сгодяват официално през 2014-а, а малко по-късно отменят годежа, запазвайки отношенията си. (Любопитен, но малко известен, факт е, че преди да се омъжи, Кортни ходи на семейна терапия: „Веднага след годежа, с Дейвид започнахме да посещаваме психолог за двойки. Бяхме чували, че първата година от брака е критична и бързахме да вземем превантивни мерки".)

C&J

Кортни и днес е в близки отношения с екранните си партньори от „Приятели", а актрисата Дженифър Анистън е кръстница на дъщеря й Коко. „Няма съмнение, че майчинството е най-доброто нещо, което ми се е случвало в този живот и единственото, което си струва истински", споделя актрисата.

Ckid

                                                               Кортни & Коко

Неотдавна Кокс се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, където водещата я изненада с появата на другата й „най-добра приятелка" от сериала – Лиса Кудроу (Фийби), за да изпият по чаша кафе в автентичния декор на култовото заведение Central Perk.

Бързо отегчаваща се, което отдава на зодията си (Близнаци), силно емоционална, на моменти склонна да драматизира, Кортни често си задава въпроса: "Какво ме прави щастлива? Днес, когато съм на 50, утре, когато ще стана на 60 или пък 70?", но също признава: "Сега съм в мир със себе си и етапа, на който се намирам. В миналото често наблюдавах позицията си спрямо другите и се сравнявах с тях. Достигнах възраст, която сложи финал на това и ме направи по-уверена".

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA