FOR SALE: Вилата на кралицата

... може да я имате само срещу "скромните" 6.7 млн. долара

Невена Дякова
Невена Дякова 18 юни 2019

Намиращата се в Малта Villa Guardamangia, която кралица Елизабет II и съпругът й Филип обитават между 1949-1952 г., e обявена за продан

Луксозният имот с размери и архитектура на истински дворец се продава за завидните 6.7 милиона долара. „Искате да живеете като кралска особа и имате нужната сума в банковата си сметка, сега е моментът да действате", призовава читателите си онлайн порталът на сп. Harper’s Bazaar.

Разположена извън столицата Валета, вилата е дом на кралицата и съпруга й в годините, в които Филип служи активно в Британските военоморски сили, по-конкретно в т.нар. Средиземноморска флота.

Villa 2

Кралските хроникьори не пропускат да отбележат, че това е много специален период от първите години на брака на Елизабет II, когато кралското семейство живее като всяка друга нормална съпружеска двойка – без протоколни задължения и далеч от вниманието на цялата нация.

„Визитата в Малта е много специална за мен. Често си спомням за щастливите дни, които прекарахме тук с Филип като младоженци", споделя Елизабет II при посещението си в страната през 2015 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA