Тайната на щастливия брак - ръководство от една бивша проститутка

Бившата проститутка, която твърди, че е преспала с повече от 10 000 мъже, сега помага на жените да разберат противоположния пол и да изградят взаимоотношения с него. След повече от десетилетие в секс индустрията, 39-годишната Гуинет Монтенегро е написала книга за сексуалния си опит.

Монтенегро твърди, че фокусът на мъжете може да бъде върху жени с всякакви форми и размери, а не само върху стереотипни бляскави млади дами.

„Малко известната тайна се състои в това, че много мъже търсят не най-горещите момичета и тези, които не са толкова класически красиви, защото мъжете са срамежливи и понякога неадекватни. А някои мъже предпочитат зрели жени пред по-млади момичета.”

Гуинет Монтенегро

В новата си книга "The Secret Taboo — The Ultimate Insider’s Guide To Being a Financially Successful Escort" („Тайното табу - ръководство на закоренял инсайдър, за да бъдете финансово успешна компаньонка") Монтенегро обаче разказва не само за финансовата страна на древната професия.

„Ако имате големи гърди, сте търсена. Ако имате малки гърди, въпреки това сте търсена. Не бих се тревожила много по този въпрос.”

Монтенегро споделя, че е важно един клиент да се чувства необходим и желан от жената. И мъжете наистина искат да разговарят с момичето, за което са платили.

„Жената трябва да изглежда така, сякаш иска този човек изключително силно, дори и да не е така.”

Според Гуинет тайната е и в обличането: жената не трябва да бъде твърде разголена, в нея трябва да остава някаква загадъчност.

Гуинет Монтенегро

След 12 години работа в секс индустрията, Монтенегро заявява, че повечето мъже се обръщат към нея не за извратен секс, а за да запазят връзката си. Много клиенти, казва тя, просто искаха да се чувстват отново като мъже. Въпреки че 90% от клиентите ѝ са женени, Гуинет не се чувства виновна. Тя твърди, че е спасила много бракове.

„Много е просто: човек не изневерява, ако получава всичко, което иска в брака. Човек не може да изключи биологичните си желания. Както един от клиентите ми каза: „Много обичам жена си, но правим секс три пъти годишно, а аз съм горещ човек." Мъжете изневеряват, защото трябва да задоволят своите биологични желания. Това не е заради някоя „хубавица” - мъжете не оставят жените си заради момичета на повикване.””

По думите на Гуинет, тя се радва на професията си и на това да учи жените да разбират мъжете си. Монтенегро разказва, че към тъмните дълбини на секс индустрията я е тласнал безмилостен тормоз в детската ѝ възраст и изключително ниското ѝ самочувствие.
„В училище ми се присмиваха, защото бях много срамежлива. Бях лесна мишена. По това време имах и много ниско самочувствие. Бях нормален човек, обикновеното момиче от съседната къща, което никога нямаше да бъде заподозряно, че е компаньонка. Тогава исках да спечеля повече пари, така че всичко това, съчетано с ниското ми самочувствие, ме въвлече в секс индустрията.”

Гуинет започва да води дневник в самото начало на кариерата си преди 12 години. През това време тя е била с 10 091 мъже, записвайки всеки отделен случай. „Записвах всичко. Отначало, за да се разсея, мислех си, че описвайки опита си, ще помогна на себе си да се справя с това.”

Гуинет Монтенегро

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA