GRAZIA by the Pool – плажна емоция в града!

Не е ли странно как именно любимите ни неща за най-горещия сезон са тези, които ни карат да мечтаем за спасение от неизбежната офанзива на летните месеци? Истината е, че е както минималистичните дрехи имат нужда от statement аксесоар, за да разгърнат пълния си потенциал, така и яркото лятно слънце в столицата има нужда от подходяща атмосфера, за да бъде оценено по достойнство. Точно такава атмосфера ще намерите на открития басейн в комплекс Aquabankya, където на 20 юли, в събота, от 11 часа ще се проведе първото от поредица планирани събития GRAZIA by the Pool.

Не пропускайте да си подарите истинско плажно приключение в този оазис в София, което ще ви остави заредени с енергия за идната седмица.  За тези, които обичат да се излежават на шезлонга, ще има списания за четене, за тези, които предпочитат да се забавляват, ще има игри в басейна и извън него. Ще имате възможност да спечелите страхотни награди с нашето колело на късмета, а екипът ни ще се погрижи за вашата стилна визия. За разкрасяването на тялото ви ще се погрижи Ману от Mehndi Bai Manu. За всички желаещи ще има летни разхладителни коктейли и напитки предоставени от партньорите ни от Somersby. Гостите, които искат да запазят спомен от събитието, ще могат да уловят момента с лятна снимка при нашия професионален фотограф.

Точно в стила на GRAZIA да търси винаги забавната страна на нещата, серията от събития ще има една основна цел – доброто прекарване на всички гости, превръщайки пространството за почивка в сцена на бюти и фешън тенденции, активности за всички и коктейли, подходящи за горещите дни! Нашите партньори, които ще ни помогнат в мисията да уловим лятното настроенние, са British American Tobacco , Somersby, Wilkinson Sword и Fa.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA