Научно доказано: Джордж Клуни е най-красивият мъж на планетата

Джордж Клуни - 91,86% 

Брадли Купър - 91,8% 

Брад Пит — 90,51%.

Зейн Малик — 86,5%.

Идрис Елба — 87,93%.

Райън Гослинг — 87,48%.

Джейми Фокс — 85,46%.

Хари Стайлс — 89,63%

Дейвид Бекъм — 88,96%.

Уил Смит — 88,88%.

Учените са решили да сложат край на дебата за това кой трябва да се счита за най-красивия човек в света. В своя анализ те използват принципа на златното сечение.

Сътрудници от Лондонския център за пластична хирургия класират десетте най-красиви звезди - мъже. Те се ръководят от златното сечение - хармонична пропорция, която са инсталирали в програмата за компютърно картографиране.

Измерванията показват, че пропорциите на лицето на 56-годишния Джордж Клуни до 91.86% съответстват на стандарта. Неслучайно, до този красив мъж стои една не по-малко ослепителна жена, вижте ги във Венеция.

Д-р Де Силва, който ръководи Центъра за модерна козметична и пластична хирургия в Лондон, казва: „Джордж Клуни е считан за най-красивия мъж в света от десетилетия и е страхотно, че този статус вече е научно доказан. Той има красива симетрия на лицето и е по-близо до другите от това, което гърците считат за идеал. Джордж има почти перфектно съотношение нос - устни от 99,6%, а брадичката му и разстоянието между очите му също са почти перфектни.”

Второто място заема актьорът Брадли Купър, чиито пропорции на лицето от 91.8% също съответстват на стандарта.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA