Коя е новата жена до Лео ди Каприо?

Както  е добре известно, интернет е една необятна вселена и троловете дебнат от всички страни, въоръжени със страшното оръжие на своето лично мнение и умението да пишат на клавиатура. Изглежда обаче аржентинският модел и актриса Камила Мороне все още има какво да научи за рисковете, които крие онлайн пространството. Камила, която (за сега неофициално) излиза с вечния (също за сега) ерген Леонардо Ди Каприо, прояви неблагоразумието да постне в своя Instagram профил чернобяла фотография на филмовата легенда Хъмфри Богарт и съпругата му Лорън Бакол, които подобно на Мороне и Ди Каприо, някога са обект на обществена критика заради голямата разлика във възрастта – 25 години.

Камила Мороне 2

 „Любов като тази" – гласи текстът под снимката, което окончателно затвърди паралела между известните двойки, както и намерението на Камила да заяви, че връзката й с Ди Каприо е сериозна (Бакол и Богарт остават заедно до неговата смърт). Разбира се, подобна невинна демонстрация няма как да остане без съответната реакция и профила на Мороне моментално бе залят с вълна от негативни коментари. „Скъпа, остават ти още две години, след което ще „остарееш"...No hate, но просто се събуди." – гласи един от многото постове, който очевидно намеква за обстойно документираната склонност на Леонардо Ди Каприо да излиза с много по-млади от него жени, с които винаги се разделя след като наближат 25-тата си година.

Камила Мороне 3

„О, моля те  – това, което имате вие двамата не е любов. Той те използва, а съм сигурен, че ти си влюбена в портфейла и славата му. Не се преструвай на обидена." – не сдържа критиката си друг потребител. „Добро утро и честит петък!Току-що прочетох някои от коментарите в моя Instagram и, Боже мой, хората могат да бъдат много груби и изпълнени с гняв към напълно непознати!" – не остана назад и самата Камила, която за пръв път беше забелязана с Леонардо през януари миналата година. Мороне е родена в Буенос Айрес, но живее в Америка с майка си - актрисата Лусила Полак, която дълго време излиза с Ал Пачино и Камила го счита за свой втори баща. Дали тя ще успее да накара Леонардо Ди Каприо да сложи край на ергенския начин на живот и да се обвърже?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA