Първият трансджендър модел на Victoria's Secret

Силвия Канин
Силвия Канин 05 август 2019

След като вече почти на всички е известно, че любимият бранд за бельо с най-грандиозните ревюта има проблеми заради нежеланието да смени перфектните ангели с... по-разнообразни такива, дойде времето, в което Victoria's Secret да поемат в нова посока. Тази на многоликостта.
Първата, но огромна, стъпка за тях е да наемат своя нов ангел - Валентина Сампаьо.Тя е трансджендър модел, който фешън средите обожават. Тя е първият транс модел украсил корицата на VOGUE Paris. 

Вижте тази публикация в Instagram.

🖤🖤🖤me by @guido_stazzoni #makeup @vaniacesarato #hairstyle @stefania_pellizzaro #stylist @veronicaspadaro #fashion #shooting #editorial #blackandwhite #photography #italy #model #valentina #buongiorno #morning #bomdia

Публикация, споделена от Valentina Sampaio (@valentts) наВалентина е от горещата Бразилия. На 8-годишна възраст психолози започват работа с нея и веднага разбират, че тя е трансджендър. На 10-годишна възраст вече всички я наричат Валентина.Критиците на бранда вярват, че новият ангел ще спечели по-добра репутация на иконичната марка. Ние също подкрепяме тази теория!  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA