Джей Ло на тежка диета заради роля на стриптийзьорка

Силвия Канин
Силвия Канин 15 август 2019

За много жени по света Джей Ло е идеал за съвършенство със своите извивки и секси присъствие. Истината е обаче, че дори латино дивата се опитва да бъде по-добрата версия на себе си ежедневно и това и коства ужасно много усилия и... главоболие.
В интервю при Елън Дедженеръс, горещата музикална изпълнителка споделя, че преминава през тежка диета, за да се подготви за ролята си в нов филм. Неговото име е Hustlers и е разказ за няколко стриптийзьорки. Една от тях е самата Джей Ло. 


Личният треньор на звездата спира от менюто й, за 10 дни, захарта и въглехидратите. Изцяло. "Беше наистина тежко", признава Лопес. "Не само, че имаш главоболие, но и се чувстваш сякаш си в алтернативна реалност или вселена. Сякаш не си себе си и тогава осъзнаваш, че всъщност си пристрастен към захарта", продължава изпълнителката. Тя не крие, че през всички дни непрестанно си е мислила за всички вкусотии, които ще си хапне след като завърши заветните 10 дни. Те обаче се редуват със само 5 "спокойни" дни, след които запова нова серия от безвъглехидратно хранене с наистина ограничено приемане на захар. Снимките в Instagram-a на любимата ни латина доказват, че мъчението обаче си е струвало, защото тялото й изглежда наистина... зашеметяващо. 
Вижте тази публикация в Instagram.

I’m a hustler baby... I just want you to know... #Ramona on fire 🔥 On set and in character for #hustlersmovie #stxentertainment

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на


В лентата участва и друга музикална сензация Cardi B. Тя е перфектният избор според създателите на филма, защото самата тя е била стриптийзьорка.
Очакваме лентата с нетърпение. Най-малкото, за да видим Джей Ло в предизвикателни танци на пилон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA