Извън правилата - стилът на Селин Дион и младото й гадже

Силвия Канин
Силвия Канин 23 август 2019

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

Фотография: Profimedia

В модели на Ronald Van Der Kemp, Schiaparelli, Iris van Herpen и Alexandre Vauthier Селин за пореден път доказа, че да се доверяваш на професионалистите е най-умното нещо, което човекът с пари може да направи

За много от нас Селин Дион винаги е била гласовитата русокоса изпълнителка, която сме свикнали да слушаме и гледаме по ретро радио станции и телевизии от типа на VH1 Classics. Това усещане за нея обаче трябва да приключи днес, когато всеки, които обича модата и отваря най-добрите сайтове посветени на фешън новините знае, че Селин от изпълнителката на песента от „Титаник" и... онази френската песен се превърна в рок звезда по парижките улици.
Vogue написа, че никой не може да интерпретира по-добре couture седмицата от нея, L’Officiel пък я определиха за новата кралица на френската столица и отбелязаха, че търсенето на името й в световните търсачки по време на модната седмица е скочило тройно дори четворно.
Какво прави добрият стилист, нали? Нейният се казва Лукси Лоу и е популярен с работата си с Ариана Гранде и Зендая. Откакто Дион подписа договор с Лоу нейният „горещ фактор" удари в тавана. Всички, от най-младите до най-тренди звездите в момента, искат да се снимат с нея, да са на първи ред на нейните концерти, а тя... тя се държи естествено, излъчва страхотно самочувствие, но винаги се опитва да иронизира новопридобития си статут на модна диктаторка.
Докато хиляди се загрижиха за прекалено слабата й фигура, Дион реши да провокира още повече внимание като се разходи по бански по парижките улици, носи поли твърде къси за много жени и флиртува  с широка усмивка с малад красавец, който е неотлъчно до нея. Макар тя да твърди, че е свободна и нейният танцьор не топли сатенените чаршафи на спалнята й, всичките й появи с него ни карат малко да се съмняваме в това.
Музикалната дива е дефиницията за модно вдъхновение и то не защото е на 51-a, възраст, в която няма нищо странно да сме облечени в оскъдно облекло ако то ни стои адекватно, а защото си позволи да се довери на професионалистите около нея, за да мине на едно горно стъпало. Търсещият човек винаги е провокатор на мотивация у другите, а Селин, тя търси. Дали иска да има още повече пари с  повечето медийно внимание, съмняваме се. Банковата й сметка вече наброява 600 милиона долара, което я прави по-богата от Мадона и Бионсе. Селин търси искрата в себе си и останалите и я намира и провокира.
Love you Celine!

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA