Дженифър Лопес и Алекс Родригес стартират общ бизнес

Вече няма никакво съмнение, че латинодивата и нейният годеник са най-новата power couple в Холивуд. През последните години Лопес, за която това ще е четвърти брак, се радва на истинско възраждане на своята кариера. От една страна този подем се дължи на нейния отказ да се съобразява с обществените предразсъдъци, свързани с възрастта на жените - 50 тя изглежда все така блестяща и провокативна както на 30, но от друга, заради огромния интерес към нейния личен живот. Предстоящата сватба на Родригес и Лопес със сигурност ще е едно от най-коментираните светски събития за 2020 година.

http://

По тази причина, съвсем логично е следващата стъпка да съчетае полезното с приятното. Наскоро компанията на Алекс - A-Rod Corp пусна изявление до пресата, в което съобщи, че известната двойка ще обедини усилия с гиганта Fitplan за реализацията на собствено фитнес приложение. Първоначално новината беше обявена в Instagram профила на Родгригес, където той постна видео на него и Лопес в залата с капшън: „Ако искате да видите повече от нашия тренировъчен план, запишете са на @fitplan_app".

Почитателите на Джей Ло не са изненадани, тъй като тя и бъдещият й съпруг често споделят кадри от своите общи тренировки в социалните медии и са едни от знаменитостите, които редовно се включват в различни онлайн фитнес предизвикателства. Трябва да приезнаем, че и двамата изглеждат в отлична форма.  „Ние правим всичко заедно. Той знае какви са моите мечти, аз съм наясно с неговите и чувствам, че заедно сме по-силни. Ние постоянно се подкрепяме един друг в нашите лични начинания и постоянно мислим за нещата, които можем да постигем заедно." – коменитра Дженифър в интервю за списание People малко след като годежа им стана публично достояние. Вдъхновяващо, нали?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA