Елизабет II затвори бара в двореца заради пиянството на лакеите

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 18 септември 2019

93-годишната кралица Елизабет II се сблъска с неочакван проблем. Персоналът на Бъкингамския дворец започна да злоупотребява с посещенията си в бара в резиденцията.

Нейно величество се умори от факта, че служителите ù пребивават там твърде дълго и реши проблема радикално. Тя нареди барът в двореца да бъде затворен, така че персоналът да няма излишни изкушения.

„Тя нямаше избор. Персоналът постоянно беше в нетрезво състояние”, казва Дики Арбитър - бивш говорител на кралицата.

Той добавя, че в двореца има и банкомат на финансовата организация Coutts, както и басейн, който служителите могат да използват. Арбитър споделя, че е плувал в него повече от веднъж. Нещо повече, кралската резиденция разполага и с хирургически кабинет и пощенско отделение.

Сега Нейно величество е в шотландската си резиденция Балморал. Там тя предпочита да изключи отоплението по една доста приятна причина.

Мнозина, посетили шотландската резиденция на Елизабет II, казват, че там е доста хладно. Кралицата неслучайно създава такива условия в замъка. Оказва се, че навикът на Нейно Величество да изключва отоплението е свързан с любимия ù Корги. Кралският експерт Брайън Хоуи казва, че децата в семейството на британските монарси от много години обичат да вземат домашните си любимци със себе си в леглото, което ги стопля в студени нощи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA