Кучешки фест, кучешки живот и кучешки забавления!

Dog Fest 2019 очаква всички кучета и техните хора

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 26 септември 2019

Който е казал, че кучешкият живот е тежък живот, ужасно е грешал. Или поне не е такъв, ако до всяко куче застава един човек, който знае колко отговорна е задачата, която поема и какви са задълженията му по отглеждане на домашното животно. В това ще се убедим по време на първия Dog Fest, организиран от The Event Company, на който добре дошли са всички кучета и техните стопани. Мястото е „Южен парк" 2, а датата – 29-и септември.

Входът към тази страна на чудесата е абсолютно свободен, а забавленията са гарантирани. Освен че ще се запознаем с други стопани и техните кучета, по време на фестивала ще имаме възможността да почерпим опит от интересните истории на стопани, осиновили своите четирикраки приятели. Те не само ще споделят личните си премеждия и вълнения, но и ще разкажат как можем да помогнем на приютите и защо осиновяването на животно е важно и отговорно начинание.

Dog Fest

Освен личен пример от стопаните, осиновили кученца, по време на Dog Fest ще бъдат организирани игри с препятствия и базар, на който стопаните ще могат да потърсят перфектния подарък за своя четириног приятел. Водещи дресьори на кучета пък ще направят демонстрация, за да почерпим идеи и знания как да възпитаваме любимеца си. Събитието обръща специално внимание на грижите, от които кучетата имат нужда и ще даде идеи за полезни приложения и джаджи, които могат да бъдат от полза в отглеждането на животните.

Началото е точно в 14 ч., а събитието е подходящо и за семейства с деца. Dog Fest се организира с подкрепата на The Stars Group.

Актуалната информация можете да следите във Фейсбук - https://www.facebook.com/events/518093872301910/

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA