Коя е жената, която превзе ревюто на Chanel (без никой да я е молил за това)?

Наталия Александрова
Наталия Александрова 04 октомври 2019

Независимо дали ще си го признае, всяка дама в даден период от живота си е мечтала да бъде модел. И какво правиш, когато светът просто отказва да ти разреши да се наредиш до красивите момичета на котешката пътека? Взимаш нещата в свои ръце, качваш се на подиума и показваш най-доброто, на което си способна. Изглежда това е логиката, която мотивира Мари Бенолиел, която неочакано за всички се качи на голямото ревю на Chanel, което закри Седмицата на модата в Париж. Точно по време на големия финал на дългоочакваното шоу, когато моделите се разходиха по декор – копие на романтичните покриви на френската столица, тя изкочи от публиката и стана част от ревюто.

Повечето от моделите продължиха професионално да се преструват, че нищо не се е случило, но Джиджи Хадид, която се радваше на шоуто като зрител,  не търпи подобни волности. Хадид застана до Мари, точно когато неканената гостенка се опитваше да позира за фотографите и бързо я насочи към изхода на сцената. Бенолиел е френска YouTube звезда и комик, позната в родината си като  Marie S’Infiltre.

Нейният репертоар основно се състои в пародия на вкуса и порядките на висшето общество в Париж, запазен „трик” на Мари е да инфилтрира събития от високо ниво, като например ревю на Channel. По-рано тази седмица Бенолиел успя да превземе и ревю на марката Etam lingerie. Въпреки че това далеч не са първите й „инфилтрации”, вероятно на този етап са най-популярните. Дори да не разбирате френски, потърсете Marie S’Infiltre в YouTube или Instagram, нейната over the top комедия със социална насоченост е точно това, от което всички имаме нужда в края на седмицата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA