Bring The Bloggers 2! Събитието, което заслужи своите аплодисменти

Силвия Канин
Силвия Канин 08 октомври 2019

Страхотен успех! Така бихме определили втората блогърска конференция организирана от GRAZIA и MissBloom.bg. Tя се проведе в препълнената, с над 150 гости, зала на Hotel Expo Sofia.

Bring The Bloggers 2 отговори на прелюбопитни въпроси като: Как се правят пари онлайн? Колко успешно е да маркетираш продукта си, използвайки онлайн знаменитости? Какви са прогрнозите за развитие на инфлуенсър маркетинга? Как да започнем да създаваме съдържани, което да се отличава от останалите?

Това са само част от темите, които засегнахме в общо 5-те панела. Пъривият беше посветен на модата и красотата и в него участие взеха инфлуенсърът, който носи нюйоркско усещане по софийските улици - Алис Симеонова и топгримьорът и перфектна майка - Надя Сивкова. След тях на сцената продължихме разговорите с фотофрафите Мая Къркаличева и Иван Панкев. Двамата изпълниха нашия travel панел с неочаквани истории и вълнуващи кадри, които споделихме с гостите си. И понеже знаем, че когато говорим за инфлуенсър маркетинг не можем да не се допитаме до бизнеса и неговата гледна точка на сцената поканихме  Анджелика Кьоссе, junior brand manager на Somersby и Zatecky Hus и на Мария Яцино, маркетинг мениджър на Queisser Pharma Bulgaria. Двете ни разгадаха част от инфлуенсър маркетинг стратегиите си и ни споделиха какво според тях липсва на родния инфлуенс пазар. Истинско вълнение предизвика и панелът GRAZIA Mama. В него взеха участие мамите-блогърки Мона Гочев, Константина Живова и Радостина Христова. Конференцията приключи с участието на Биляна Славейкова и фотографа Даниела Йорданова, които споделиха как се създава качествено визуално съдържание, използвайки мобилен телефон. Полезно, нали!

По време на Bring The Bloggers 2 искахме да въвлечем и публиката ни в интересни преживявания, затова им възложихме няколко задачи. Осем от дамите, закупили билет, получиха и шанса да премерят на място уменията си да аранжират красиви инста-кадри и да тестват страхотните Samsung Galaxy Note 10 и Samsung Galaxy S10. Техните снимки бяха показани на видеостена и получиха оценките и препоръките на Алис, Мона, Ина и Ради, като към експертното инста-жури импровизирано включихме и Полина Билоконна – лектор в първото издание на Bring The Bloggers.

Прекрасен финал на събитието дадохме с коктейл, който се првърна в перфектния повод всички гости да се запознаят и да си поговорят с нашите гост-звезди.  След финала всички гости си тръгнаха с комплименти от Somersby, Lilly, Water Wipes, Wooden Spoon, Bioderma, Mustela и Doppelherz

Благодарим за подкрепата на нашите партньори: Somersby, Lilly, Domaine Boyar, Samsung, Water Wipes, Braun, Swatch, Wooden Spoon, Mustella, Bioderma, Doppelhertz и She Promotion.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA