Дженифър Анистън се присъедини към Instagram

Наталия Александрова
Наталия Александрова 15 октомври 2019

И първата публикувана снимка ще разтопи сърцето ви. Актрисата избра да сложи началото на своята кариера в популярната социална медия със selfie, на което позира заедно с Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Леблан, Матю Пери и Лиса Кудроу. Текстът към умилителното фото гласи: „Вече сме приятели и в Instagram. Здрасти Instagram!".

Анистън не изневери на своята заслужена репутация на земно момиче, заради която публиката не спира да я обича толкова години, и написа в биографията си просто: „Приятелите ми ме наричат Джен", а официалната й профилна снимка представлява забавен кадър, който вероятно е замислен като контрапункт на съвършено обработените фотографии, с които сме свикнали да виждаме знаменитостите в мрежата.

 Актрисата последва примера на много свои известни колеги да и се присъедини към социалните медии, по нейни думи, за да има платформа, в рамките на която да изразява себе и да има възможност да изкаже своята гледна точка за неспирните слухове, които се носят за нея в публичното пространство. На този етап Дженифър Анистън има 123 хиляди последователи, но сме сигурни, че само след месеци тя ще е една от най-популярните личности в Instagram.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA