Вижте зашеметяващата приказка на Giambattista Valli x H&M в България

Люба Вангелова
Люба Вангелова 05 ноември 2019

Ирмена Чичикова

Славена Вътова

Сантра

Мария Силвестър

Поли Генова, Орлин Павлов и Дивна

Теди Велинова

Яна Липованска и Виктория Величкова

Искарата и Галена

До официалния старт на колекцията Giambattista Valli x H&M отброяваме по-малко от 48 часа, но дебютът й определяме като приказен, какъвто е стилът на дрехите от колаборацията. Голямата изложбена зала на галерия Оборище 5 пресъздаде света на майстора на висшата мода и за кратко ни накара да се почувстваме като модерни благородници.

Официална вечеря за представяне на колекцията Giambattista Valli x H&M

В модели от лимитираната колекция бяха облечени част от гостите – Галена, Славена Вътова, Сантра, Искрата и Алис Симеонова. Г-н Мемет Арисой, Country Sales Manager за България, Гърция и Кипър, с кратко обръщение приветства присъстващите. Вдъхновяваща беше изложбената малка зала, която бе декорирана изцяло в розово и бе приютила в изложба картини с ключовите дрехи от колекцията.

Г-н Мемет Арисой, Country Sales Manager за България, Гърция и Кипър

Романтичната атмосфера оцвети и класическото изпълнение на КвартетЪТ. Неслучайно тази колекция стана популярна в социалните мрежи с #Project🖤 – тя е израз на любовта.

КвартетЪТ

Колекцията Giambattista Valli x H&M влиза в продажба в избрани магазини на 7 ноември 2019 г. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA