40 вдъхновяващи жени са номинирани за "Жена на годината 2019"!

Силвия Канин
Силвия Канин 05 ноември 2019

Ново начало... в тези две думи тази година ще "облечем" любимото ни събитие - наградите „Жена на годината". Темата на 14-тата церемония е свързана с промените, пред които ни изправя животът всеки ден. Какво те провокира да погледнеш отвъд рамките? Защо понякога всичко е така трудно? Като се затвори една врата отваря ли се прозорец и накъде гледа той? Това са малка част от въпросите, чиито вдъхновяващи отговори винаги са описвали и обединявали нашите прекрасни номинирани жени.

„Ново начало" е много повече е от тема, това е начин да опознаем 40 невероятни жени, вдъхновили ни със своята работа през изминалите месеци. Неусетно и вълнуващо чрез тях и техните истории свързани с новото начало ще открием повече и за самите нас.

Вече започна гласуването на https://woty.graziaonline.bg/ за фаворитките във всяка от десетте категории: Модели, Дизайнери, Aктриси, Музика, Спорт, Телевизия, Култура, Бизнес, Общество и Послание във времето. С нетърпение очакваме вашия вот!

Онлайн гласуването продължава до 27 ноември, а победителите ще станат ясни на ежегодното бляскаво събитие на 28 ноември, на което водещи ще бъдат актьорът Димо Алексиев и колоритната Мария Силвестър.
Конкурсът се осъществява с генералното спонсорство на After Eight и със специалната подкрепа на PANDORA, Филип Морис България, Somersby, Answear, Revalid и Audi.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA