От екрана към живия живот – влюбен ли е Матю Пери в Кортни Кокс?

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 15 ноември 2019

Стана известно, че чувствата на Моника и Чандлър от сериала „Приятели" - една от най-обичаните телевизионни двойки - са били резултат от не само от добрата актьорска игра. Източник от обкръжението на холивудските звезди сподели пред Us Weekly, че изпълнителят на ролята на Чандлър - Матю Пери - никога не е бил безразличен към колежката си Кортни Кокс (Моника).

„Матю винаги е бил влюбен в Кортни. Той така и не успя напълно да я забрави", казва вътрешният човек.

Може би Матю не е могъл да признае чувствата си заради брака на Кортни: по време на снимките на сериала тя се омъжи за актьора Дейвид Аркет. През 2004 г. двойката се сдоби с дъщеря - Коко Райли, но това не спаси отношенията им и през 2010 г. Кортни и Дейвид се разделиха. През 2014 г. актрисата обяви годежа си с музиканта Джони Макдайд, но този съюз не беше предопределен да продължи дълго.

Известно време след раздялата с музиканта, Кортни бе забелязана да излиза с Матю. Феновете на „Приятели" виждат в това романтична връзка и се радват. А самите актьори заявиха пред пресата, че ги свързват изключително и само приятелски отношения.

Четири години по-късно обаче, отново се появяват слухове за любов между Матю и Кортни. Причината е съвместното им селфи, което актрисата наскоро публикува в своя Instagram профил.

„Познайте с кого вечерях днес… Мога ли да бъда по-щастлива?", пише Кортни под снимката.

Що се отнася до самия Матю Пери, на него му се приписват връзки с Джулия Робъртс, Лизи Каплан и Лорън Греъм. Тази информация обаче не е потвърдена. Всичко се дължи на факта, че през цялата си кариера актьорът внимателно е криел от медиите подробностите за личния си живот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA