Освиркаха Мелания Тръмп на младежка среща в Балтимор

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 28 ноември 2019

На 26 ноември първата дама на САЩ Мелания Тръмп взе участие в среща на младежите в Балтимор, касаеща наркотичната криза в страната. Само че, след като излезе на сцената на университета в Мериленд, Мелания бе изправена пред негативната реакция на публиката, в която бяха младежи от средни и висши училища. Неодобрителните възгласи, освиркванията и шумът не стихнаха по време цялата петминутна реч на първата дама.

„Аз се надявам, че знанията, които получавате тук, ще ви помогнат да се справите с трудните ситуации, с които може да се сблъскате. Това е необходимо, за да можете да живеете свободен и здравословен живот, без наркотична зависимост. Боря се заедно с вас и се боря за вас", обърна се Мелания към публиката.

Въпреки студения прием и шума, първата дама завърши изявлението си с достойнство и усмивка, и помаха на зрителите.

След речта ù, говорителят на Мелания публикува официалноти ù изявление за инцидента: „Живеем в демократична страна, където всеки има право на свое мнение, но сме изправени пред опасна наркотична криза - това е факт. И аз, както и преди, все още считам за необходимо да се информират децата за опасностите и фаталните последици от злоупотребата с наркотици."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA