Списание GRAZIA награди жените, които показаха, че не се страхуват от новото начало

Конкурсът „Жена на годината ", с водещи Димо Алексиев и Мария Силвестър, се проведе на 28.11 под мотото НОВО НАЧАЛО

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Жена на годината

Жена на годината 2019

Жена на годината 2019

Церемонията с  14 годишна история за пореден път доказа, че женската сила не познава граници, преодолява всички ограничения и не се спира пред нищо. Във вълнуващата вечер вдъхновяващи и достойни за възхищение дами излязоха на сцената, за да приемат статуетката, символ на оценката на GRAZIA към техните постижения.

Освен приза Жена на годината, победителките получиха и подаръци. Сред тях са подаръчни сетове от After Eight, лимитирани кутии за бижута Pandora, Somersby подарък, комплимент от Answear, продукти от серията Bio Vital на Rubella, серия за коса от Revalid, вина „Botique Collection " на Domaine Boyar, околоочен крем от La Prairie и цветя от Florimemori.

Ето и кои са те:

Статуетката за „Жена на годината 2019" в категория "Модели" връчи Ирина Лазова, кънтри мениджър на Answear за България, а победител стана момичето с интернационални мечти и успехи Белослава Хинова - Бел, модел на Ivet Fashion. Красавицата ни благодари за номинацията и на родителите си, които са я възпитали.

Бел

В категория "Дизайнери" наградата беше връчена от Йоана Мокану, груп бранд мениджър на Nestle и грабната от Кристина Панчева, която стартира свой бранд за бижута „Efir Gems". „Аз съм едно обикновено момиче с големи мечти!", каза тя, държейки гордо статуетката на „Жена на годината 2019".

Ефир Джем

Георги Тошев имаше честта да връчи статуетката в категория "Актриси" на Весела Бабинова, която тичайки от представление, буквално влезе в залата секунди преди връчването на наградата. Талантливата актриса призова публиката по-често да ходят на театър и благодари на останалите 3 номинирани дами в категорията, защото призна, че се вдъхновява от тях всеки ден.

Весела Бабинова

Любомир Мораров, продуктов мениджър на Ревалид за България връчи статуетката в категория "Музика" на Прея. Развълнувана тя каза „Имах си реч, но честно казано се изпари в съзнанието ми. Много ви благодаря, че сте гласували за мен. 2019-та ми беше най-щастливата година."

Прея

За „Жена на годината 2019" в категория "Спорт" вотът на публиката определи Нургюл Салимова, а наградата бе връчена от спортния журналист Ники Александров. Поради невъзможност да присъства, статуетката прие Даниела Христова от треньорския състав на Нургюл.

Даниела Христова

Доротея Митева -  мениджър реклама, Рубела връчи статуетката „Жена на годината 2019" в категория „Телевизия". Тази година сърцето на публиката грабнаха Мирослава Иванова и Мартина Генчева от публицистичното предаване на NOVA „Събуди се".

Мартина Ганчева

Победителката в най-духовната и обединяваща категория  - "Култура" обяви Константин Вълков - програмен директор на Дарик радио. „Жена на годината 2019" в категорията стана писателят Мария Лалева, която завърши речта си с точното и ясно послание – „Всяко усилие, което е честно си заслужава!".​​

Мария Лалева

Статуетката „Жена на годината 2019" в категория "Бизнес" бе връчена от Зарина Ганчева - изпълнителен директор на Метрореклама на Нели Ангелова - мениджър комуникации на югоизточния пазар на Нестле. Тя благодари на всички гласували и екипа си.

Нели

Наградата в категория "Общество" връчи Жаклин Цочева – директор „Публични комуникации и връзки с обществеността" в Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани България.Признанието отиде при Силвена Христова – председател на фондация „Живот със синдрома на Даун". „Искаме да показваме и доказваме, че животът със синдрома на Даун е наистина възможен."

Силвена Христова

Наградата в категория "Послание във времето" създадена от списание GRAZIA и Pandora връчи Мартен Роберто. Публиката я отреди на великата актриса Цветана Манева. За жалост тя не успя да присъства на церемонията и Георги Тошев прие статуетката от нейно име, като сподели любимия си неин цитат – „Животът не е физическо, а духовно измерение".

Георги Тошев

Церемонията приключи с видео, посветено на темата "Ново начало", в което видяхме смели жени, променили посоката на живота си.

„Жена на годината 2019" се проведе със специалната подкрепа на After Eight, Pandora, Филип Морис България, Somersby, Answear, Rubella, Revalid, Audi, Coca Cola Hellenic Bottling Company, Domine Boyar, La Prairieи Braun.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA