Кралска коледа: Уилям и Кейт със специален телевизионен проект

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са главните действащи лица в празничното предаване "A Berry Royal Christmas"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2019

Малко по-късно този месец всички почитатели на кралското семейство ще имат възможността да видят любимците си на малкия екран. Принц Уилям и Кейт Мидълтън обединяват сили с популярната британска водеща и готвач Мери Бери. Причината за това е един много специален телевизионен проект, за който самите кралски любимци споделиха повече детайли в официалния си Instagram акаунт.

През изминалия уикенд Уилям, Кейт и Мери се превърнаха в организатори на специално коледно парти, което има за цел да даде повече разпознаваемост на персонала и доброволците на редица благотворителни организации, които работят активно през празничния сезон, за да бъдат в помощ на останалите. Събитието се е състояло в Passage Charity, най-големият ресурсен център за бездомни и социално слаби хора в Обединеното кралство, който през годините е помогнал на над 130 000 души в нужда.

katew

Цялото мероприятие е заснето от екипа на BBC One, който проследява дори най-любопитните задкулисни моменти, като разговори между бъдещата кралица и популярната готвачка относно отдадеността на Кейт и нейната непрекъсната активност в желанието си да осигури щастлив и здравословен живот на всички деца.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изразиха своята благодарност към всички доброволци, които са взели участие в "A Berry Royal Christmas" и са помогнали да направят празниците една идея "по-светли и по-вкусни". Самите те разкриха, че нямат търпение да видят финалния резултат, а той предстои да бъде излъчен на 16 декември.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA