2019-а за Тейлър Суифт: котки, актьорство и музика

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2019

2019-а със сигурност ще остане запомняща се година в биографията на Тейлър Суифт. Певицата издаде своя седми студиен албум - Lover, получи главна роля в мюзикъла "Котките" и бе обявена от списание Forbes за най-скъпоплатената знаменитост през изминалите 12 месеца с нетно състояние от 185 милиона долара. Имайки предвид всички тези причини и най-вече предстоящата филмова премиера, колегите от британския Vogue се спират на именно Тейлър за корицата на януарския си брой, първият за следващото десетилетие. В ексклузивното си интервю за изданието, Суифт говори за новото си екранно превъплъщение, своята музика и дали ще преследва кариера във филмовата индустрия.

За музиката: "Мисля, че писането на текстове е наистина важно. Така имаш контрол върху това, което правиш. Дори да не ти се отдава естествено, трябва да опиташ да оставиш следа от себе си в посланията, които изпращаш към аудиторията. Lover е албум, направен след дълго турне с пеене на живо, след "Котките", в който това беше от главно значение. Изпълненията на живо повлияха тавата. Когато си пред публика, разказваш историята, въвличаш хората пред теб в нея, правиш различни гримаси, но най-вече, придаваш различно значение на всяка песен, и то всеки един път, в който я изпълняваш."

За това дали би искала актьорска кариера: "Нямам идея. Когато бях по-млада, хората ми задаваха въпроси от типа "Къде се виждаш след 10 години?" Тогава се опитвах да отговоря. С израстването ми бързо се научих, че мъдростта се крие в това да осъзнаеш колко глупав си в момента, без да имаш в главата си всичко, което предстои да разбереш. Забавлявах се много на снимачната площадка на "Котките", хареса ми странността на проекта. Обожавам усещането, че най-вероятно никога няма да получа друга подобна възможност в живота си." 

За това да играеш рамо до рамо с Джуди Денч: "Тя е страхотна. Помня, че трябваше да заснема една сцена с нея и Идрис (Елба). Някой се доближи до мен и ми подаде интересен вид дъвчащи бонбони. Реакцията ми беше: "О, никога не съм опитвала подобно нещо преди, сигурно са британски, страхотни са!" Толкова много време говорех за тези бонбони, че най-вероятно тя е успяла да ме чуе, защото, влизайки в съблекалнята си на следващия ден, открих подписана картичка от Джуди и... шест торби с бонбони."

Можете да гледате Тейлър в "Котките" от 27.12.2019 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA