Холивудските многодетни бащи... Кой от тях има 8 деца и 5 внука?

Силвия Канин
Силвия Канин 03 декември 2019

Брус Уилис има... 5 деца
Звездата от култовия екшън "Умирай трудно" може и да прилича на лошо момче, човек, който не познава провала и загубата, но в живота той трябва да е мек и спокоен, защото... има цели 5 дъщери. 

Стивън  Спилбърг има... 7 деца
Режисьорът, който може да се похвали със завидни успехи на киносцената, е победител и в живота. Той има цели 7 биологични деца от две жени. Иконата на Холивуд дори осиновява детето на последната си любима. И така... едно по едно станаха доста. 

Чарли Чаплин има... 11 деца
Никой не е можел да устои на Чарли Чаплин. Някои заради таланта му, други заради неустоимия му мъжки чар. Знаем, че в днешни дни иконичният актьор не изглежда чак толкова привлекателен, но по времето си в омайвал жените. От няколко свои любими той има общо 11 наследника.
 

Еди Мърфи има... 10 деца
Рекордьорът в нашата селекция е комедийният актьор, който има цели 10 наследника, които трябва да издържа. На тази снимка можете да видите всички наследници на "Доктор Дулитъл".

Арнолд Шварценегер има... 5 деца
Терминаторът се слави като много любвеобилен баща на своите не едно, не две, а цели 5 деца. Наследниците са от две жени, с които Арнолд отглежда децата в мир и разбирателство.

Марлон Брандо има... 15 деца
Той не е просто актьор, той е легенда. Той не е просто мъж... той е сред най-големите секссимволи, които Холивуд е имал някога. Явно освен продуктивен професионалист, на младини Марлон в бил и мъж, който е намирал време за любов. 

Кевин Коснър има... 7 деца
Някои хора казват, че искат да имат деца, когато се почувстват финансово стабилни. Кевин Коснър, разбира се, няма проблеми с банковата сметка, затова и има 7 деца от три различни жени. Първият му развод със Синди Силва обаче му струва 80 милиона долара, които актьорът трябва да плати на бившата си любима.

Мел Гибсън има... 9 деца 
Страстите на Мел Гибсън до говеждат до приза "многодетен баща" с 9 деца. Актьорът има една дъщеря и цели 8 сина. 

Робър де Ниро има... 6 деца
Легендарният актьор не може да скрие любовта към всеки от наследниците си. С общо 6 деца, Де Ниро споделя в интервюта, че точно те го карат да бъде толкова безумно щастлив човек. Последното от децата му е родено от сурогатна майка.

Мик Джагър има... 8 деца
Ако Мик Джагър има нужда от публика, пред която да изпълнява музиката си, то цялата му група деца, цели 8 на брой, може да го аплодира с часове. Разликата между първото и последното му дете е цели... дръжте се... 46 години. Уау, нали?
Рок легендата е и дядо на общо 5 внука. 

 

Често говорим за майките. Особено често пишем за майките на Холивуд, които ни вдъхновяват със своята сила, борбеност, възгледи за живота и маниер на възпитание на децата си. Сега обаче е време да обърнем поглед към многодетните бащи на Холивуд.

Да, обещаваме да ви изненадаме с броя на децата на някои от най-големите имена в киното. Как се справят с толкова гърла за хранене... само те си знаят! 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA