Декемврийският брой на GRAZIA попадна в световните медии

Новият ни брой с прекрасната Айрленд Болдуин вече е хит в социалните мрежи, а самата корица бе забелязана и от световния медиен портал Daily Mail.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2019

Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър е на корицата на новия ни брой. Айрленд Болдуин се появява на страниците на GRAZIA декември с не една, а цели две ексклузивни корици.

"Лежаща на земята върху обърнат стол, Айрленд държи портокал на върха на обувката си, вперила поглед в камерата, която улавя кадрите за декемврийския брой на списанието", гласи началото на новината, която световният уеб сайт Daily Mail отрази преди броени часове.

Айрленд не пропусна да публикува снимки от фотосесията в своя официален Instagram акаунт. "Аз съм на корица" e описанието под кадъра, който бързо привлече вниманието на всички фенове на топмодела и вече има над 10 000 харесвания. Разбира се, голямото постижение бе забелязано от Алек Болдуин, който коментира с "Уоу. Поздравления. Изглеждаш чудесно.", а Алая, братовчедката на Айрленд пожела да види кадрите на живо, като добави няколко сърца. 

Празничната корица на GRAZIA успя да достигне широк международен отзвук, а ние не бихме могли да бъдем по-щастливи от този факт. Декемврийският брой вече е на пазара с две страхотни корици и прекрасен подарък -  палитра 10 наситени матови червила L.A. Angel в два варианта - reds или nudes. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA