Бела Хадид се срещна с талантливи творци на Design Miami 2019

Супермоделът

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2019

Ако сте един от 27-те милиона последователи на Бела Хадид в Instagram, най-вероятно сте попаднали на един от последните ѝ постове. Кадърът с повече от половин милион харесвания и описание "Има нов капитан в града" бързо успя да привлече вниманието на всички фенове на Хадид и то не толкова върху нейните дълги крака, а върху бюрото, на което тя ги е позиционирала. Става дума за бюро, творчески проект на Даниел Аршам - един от най-талантливите творци в тазгодишното издание на Design Miami. 

Съвместно с галерия Friedman Benda, той успява да създаде авангардно отворено пространство, пълно с любопитни неща. Бюрото Jaffe, което Бела промотира в социалните мрежи, е само едно от тях. То е създадено от ерозирала бяла смола, а самият дизайнер споделя, че рециклираните материали олицетворяват миналото, настоящето и бъдещето. "Бюрето е удобно, но е направено за използване", допълва още той.

Хадид направи малка отбивка и удостои със своето присъствие и друг специален проект, а именно колаборацията на Balenciaga и дизайнера Хари Нуриев, като също изрази вълнение от футуристичните елементи във всеки един проект.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA