Photoshop в коледната картичка на Ким и Кание?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2019

Празниците са заобиколени от немалко традиции, а в световното медийно пространство, коледната картичка на семейство Кардашиян е една от тези, които всички очакват с нетърпение. Тази година по-голямо внимание успя да привлече картичката на семейство Кардашиян-Уест. При своето гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс основателката на SKIMS разкрива, че в деня на снимките най-голямата ѝ дъщеря Норт Уест е проявила темперамента си и се е наложило тя да бъде добавена чрез Photoshop във финалния вариант на картичката.

"Трудно е да събереш четирите деца в стая и да ги накараш да се усмихват. Норт си имаше своя ден и отказа да бъде част от фотосесията. Плачеше, защото искаше конкретна прическа. Просто ѝ казах, че няма да бъде в картичката и готово", разкри Ким в национален ефир.

На следващия ден малката Норт е променила решението си и е пожелала да влезе във финалния вариант на снимката, затова Ким се е свързала с фотографа, който просто е повторил снимката и добавил Норт към първоначалния кадър. Когато става дума за традициите по време на празниците, колкото по-малко стрес, толкова по-добре.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA