SHOPPING ALERT! Къде са най-добрите намаления?

Силвия Канин
Силвия Канин 26 декември 2019

H&M

Любимият ни шведски бранд, който непрестанно доказва, че красивите модели могат да имат достъпни цени, е готов със своето намаление. То е налично както в магазините на бранда, така и онлайн и покрива колекции: жени, деца, мъже, devided и H&M Home. 

хмхм

Съвет: Бихме ви препоръчали да се уверите, че артикула, който сте си избрали е наличен и в магазин до вас. Ако е така може да го видите, пробвате и да прецените откъде да го купите. Има шанс да има разминаване в цените онлайн и във физическите магазини.

ANSWEAR.bg

Бързо след стъпването на родния пазар платформата за онлайн шопинг ANSWEAR.bg ни стана любима. Всъщност намалението в нея тече от известно време и ние вече се възползвахме от него. В сайта може да намерите всичко - от нискобюджетни, но много тренди, предложения, до premium клас брандове като Moschino, Coach, Liu Jo, Diesel, Guess и много други. 

ансвеар

Съвет: Регистрирайте се за newsletter-a на ANSWEAR.bg и ще получите отстъпка от 25 лв. при първа поръчка. Примамващо, нали?

ZARA

Разбира се, че испанският гигант е сред топ местата, към които се насочваме, когато помислим за разпродажба. Освен класическата разпродажба на дамски, мъжки и детски колекции, намаление има и на сайта на ZARA Home.

zara

zhome

Съвет: Не бързайте да се радвате. Оказва се, че някои от намалените продукти са... out of stock и трябва да изчакате за тях. Ако пазарувате само неща, в които наистина сте влюбени и ако се окаже, че точно този артикул е изчерпан, то впишете email адреса си, за да получите нотификация, когато желаното нещо е отново налично за продажба. 

ASOS

За всички, които обичат достъпната мода и желаят да имат модели, които не се разхождат на всеки втори човек по улицата, за тях е ASOS. Онлайн платформата за пазаруване е готова с безумно много намалени продуки във всички възможни категории. Намаленията варират от -15% до -60%, а днес има и допълнителни -15% на всяка покупка с промокод ASOSSALEWANT. Поръчките идват бързо и сигурно до България, доставките са с DHL. Връщането също е много удобно.

асос

Съвет: Потопете се в света на ASOS и разгледайте техните категории Face + Body, където има всевъзможни козметични и бюти продукти, както и Living + Gifts, където ще намерите забавни и красиви подаръци  за вас и вашите близки хора. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA