Виктория Бекъм, Стела Маккартни и една бавачка, която разваля приятелството им

Очевидно драмата с детегледачките в известните семейства, далеч не съществува само във филмите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2020

Конфликтите между известните личности са нещо по-често срещано от слънцето през пролетта и в повечето случаи са провокирани от малки и незначителни ситуации, на които ни се струва, че те отдават прекалено голямо значение. Този конфликт обаче има всичко необходимо, за да оглави първите страници на доста издания. Предполага се, че Виктория Бекъм е започнала война със Стела Маккартни. Преди да си помислите, че двете са кръстосали дизайнерските шпаги, бързаме да поясним, че става дума за нещо доста по-лично. Всичко започва с момента, в който Виктория наема бавачката на Стела без нейно знание. „Тя е разсеяна, иска всичко за семейството си и е чула, че бавачката на Стела е една от най-добрите в града. Направила ѝ е изгодно предложение, на което тя не е могла да откаже", коментират източници, близки до семейство Бекъм. По този начин бившата Spice Girl е успяла да нарани своята приятелка и да я провокира да отмени покана за парти, на което е трябвало да присъстват заедно с Дейвид.

678

Когато Стела разбрала за „предателството", очевидно не е могла да задържи гнева си, още повече след финалния удар, който, както става ясно, се изразява в това, че Виктория се е опитала да привлече към своя екип един от ръководителите на модното студио на Стела. Опитът за помирение от страна на г-жа Бекъм, с имейл, съдържащ молба за прошка, не е разрешил ситуацията помежду им.

Говори се, че отношенията между двете модни икони са започнали да „захладняват" още през лятото на 2017-а, когато Маккартни е побесняла от факта, че Дейвид и Виктория са споделили снимка на малката ѝ дъщеря Рейли в социалните мрежи, имайки предвид, че дизайнерката не обича да показва децата си в публичното пространство. Питаме се тогава какво е провокирало корицата ѝ за американския Vogue, за която позира именно с тях. VB е изразила своето притеснение от създалата се ситуация, на която самата тя дава начало, тъй като малката Харпър е приятелка с дъщерята на Стела. Потърсени са представителите и на двете страни, но към този момент те не са направили официален коментар. Очевидно драмата с бавачките, която е засягана многократно във всякакви филмови ленти, е реално съществуващ проблем за известните семейства.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA