Звездите, които се целуват зле... според техните колеги

Трябва да признаем, че не сме очаквали Сиена Милър и Леонардо ди Каприо да попаднат в класацията.

Често се плаща на актьорите, за да се целуват на големия екран. Благодарение на филмовата магия, тези сцени почти винаги изглеждат романтично и... секси. В реалността обаче невинаги е така. Всъщност, според голяма част от холивудските звезди, някои от най-гадните им целувки са се случвали именно по време на работен ангажимент. Не казваме, че това е важен елемент от същността им, само споделяме това, което са казвали техните колеги за уменията им. Да, очевидно и звездите говорят за своите несполучливи „любовни" преживявания.

54

Сиена Милър Русокосата красавица бе „посочена с пръст" от Джеймс Франко, който разкрива, че стоматологични проблеми са развалили перфектния момент между двамата по време на снимките на „Меден месец" от 2008 г. Въпреки това, актьорът поставя Милър на последните позиции измежду всички жени, които някога е целувал.

55

Виктория Бекъм Появявали са се слухове, че бившата Пош Спайс всъщност не може да се целува толкова перфектно, колкото се облича. Но на кого му пука? Тя е готина. Съпругът й също. Сигурни сме, че двамата имат много други качества, които превръщат отношенията им в пожар.

56421

Ема Уотсън В свое интервю за MTV актрисата от „Хари Потър" признава, че преди заснемането на важна сцена от поредицата, е имала много въпроси за това как точно трябва да се случат нещата, за да изглеждат добре на големия екран. Колегата ѝ Рупърт Гринт, от своя страна, споделя, че не е останал доволен от момента на интимност.

3652

Орландо Блум Докато актьорът казва, че неговата колежка Кийра Найтли е смайваща в целуването, чувствата очевидно не са съвсем взаимни. Найтли не е била особено впечатлена от уменията на Орландо, но отдава това на притеснението преди заснемането на такива сцени.

752

Леонардо ди Каприо Колкото и този факт да наранява сърцата ви, Джоана Лумли, с която актьорът работи по „Вълкът от Уолстрийт", признава, че се е наложило да целува ди Каприо поне 15 пъти по време на снимките: „Ще ви кажа тайна. Изобщо не беше забавно. Има толкова много дубли и толкова много дъвчене на дъвки между сцените. Все едно целуваш някого в кабинета на зъболекаря."

4545

Анджелина Джоли Джеймс Макавой работи с „господарката на злото" по лентата „Неуловим". Актьорът споделя: „Мога да ви кажа какво беше чувството да я целуна на снимачната площадка. Беше неудобно, потно и не много приятно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA