A Star in the Making: Емили Алин Линд

Има телевизионни сериали, които пленяват публиката както с интересен сюжет и актьорски изпълнения, които често служат като началото на звездни кариери (примери за това са Мег Райън, Джордж Клуни, Дженифър Анистън и много други), така и с усещане за стил, което се превръща в запазена марка както за самата продукцията, така и за нейните многобройни фенове. Именно безбройните иконични модни моменти на Серина Ван Дер Удсън, Блеър Уолдорф и техния кръг от богати приятелки, са една от причините толкова да се радваме на продължението на тийн драмата Gossip Girl. Все още не се знае до каква степен старият каст ще вземе участие в новите епизоди, но наскоро НВО направи серия от официални изявления, от което станаха ясно няколко неща: Кристен Бел се завръща в ролята си на коментатор зад камера, концепцията на продължението ще е съвсем различна и целта е да отразяват отношенията между тийнейджърите в обществото такива, каквито ги познаваме днес. Телевизионният гигант също обяви и първото потвърдено име, което ще има постоянно присъствие в Gossip Girl и това е обещаващата млада актриса Емили Алин Линд. Какво знаем за нея?

Героинята на Емили ще се казва Одри, тя  дълго време е била в сериозна връзка и сега започва да търси любовта отново.

Тя е дъщеря на продуцента Джон Линд и актрисата Барбара Алин Ууудс и има две сестри Натали и Аливия, които също са актриси.

 

18282

Макар това да се счита за нейния голям пробив, Линд вече е участвала в 16 филмови и 19 телевизионни продукции, сред които „Отмъщението" и „Престъпни намерения".

123

Освен на малкия и големия екран, тя се изявява и като певица и през 2019 г. пуска първия си официален сингъл Castles.

Любимите й актриси са Мерил Стрийп, Дженифър Лорънс и Ел Фанинг.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA