Брандън Максуел подарява рокли на булките, чиито сватби са били засегнати от коронавируса

"Във времена на тъмнина трябва да гледаме към светлината, да бъдем позитивни и да очакваме бъдещето."

Коронавирусът доведе до отмяната и отлагането на редица филмови премиери, световни и регионални събития. Очаква се дори провеждането на олимпийските игри да бъдат преместено за следващата година. Преди да се завърнем към нормалния си ритъм на живот, ще мине известно време, в което е по-добре да останем вкъщи. В числото на отменените събития обаче влизат и абсолютно всички сватби. За да помогне вследствие на финансовия удар към всички младоженци, планирали големия си ден, Брандън Максуел ще раздаде безплатни сватбени рокли на нуждаещите се.

brandon maxwell

Съдията от Project Runway ​​​​​​обяви, че ще подари три сватбени рокли на тези, които се нуждаят от такава, като помоли последователите си да "кандидатстват", споделяйки своята история в подробности. „Ние осъзнаваме, че настоящата криза и икономическите последствия от нея може би вече са ви засегнали дълбоко", споделя дизайнерът, отговорен за спиращото дъха шоу на Лейди Гага от Met Gala 2019. "Във времена на тъмнина трябва да гледаме към светлината, да бъдем позитивни и да очакваме бъдещето."

Това не е първият ход на Максуел в хода на разпространението на пандемията. През уикенда той сподели в изявление, че целият екип на компанията премества фокуса си върху производството на лични предпазни средства, като започнат от рокли и продължат с медицински маски и ръкавици. Максуел е един от няколкото дизайнери, които се включиха в глобалната борба срещу разпространението на вируса. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA