ОТ НОВИЯ БРОЙ: Единствената жена на Сен Лоран - Бети Катру

Силвия Канин
Силвия Канин 30 март 2020

Дни преди на пазара да се появи нашият АПРИЛСКИ БРОЙ искаме да ви "погъделичкаме" като ви споделим някои от най-интересните теми, които ще прочетете вътре.

Ето една за мода, любов и драма, разбира се!

Голямото вдъхновение на легендарният Ив Сен Лоран, това е Бети Катру, жената, която продължава да вълнува модната индустрия. 

Родена в Бразилия, Бети попада в Париж на невръстна детска възраст. Животът й не е труден, или поне не звучи така - красиво богато момиче с дълги крака и безброй отворени врати пред нея. Бети обаче носи своите рани. До 12-годишна възраст русокосата хубавица не знае кой е баща й. Липсата на неговата фигура в живота й я среща с наркотиците.

betty

Всъщност тя и нейният най-добър приятел Сен Лоран били пословични с любовта си да купонясват... както и с каквото може.  Бети Катру била една от малкото модели в близкото обкръжение на модния гений, която притежава дрехи, създадени от Ив Сен Лоран специално за нея.

betty

"Нашата връзка беше повече от приятелство и обич, тя беше моментът, в който две половини се срещат и разбират, че са част от едно цяло. Никога не съм харесвала етикета, който ми лепна пресата – музата на Ив Сен Лоран. Аз бях негов приятел, доверено лице и огледало – огледало, в което той виждаше жената, за която мечтаеше и твореше!", споделя Бети.

Приключението на Бети и Ив продължава с години. Пътуват, обичат, разделят се с партньорите си, срещат нови, но винаги преживяват всичко – и разочарованията, и успехите, и любовите си, заедно. „Богът в нашия живот тогава беше съблазънта. Имаше ли изкушение, ние бяхме вътре с
двата крака.", разказва музата на Лоран.

ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ОКОЛО ЛЮБОВТА НА БЕТИ И СЕН ЛОРАН ЧЕТЕТЕ В НАШИЯ АПРИЛСКИ БРОЙ! 
Очаквайте го на пазара до броени дни!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA