Киара Ферани: италианска карантина с паста и ... 4 милиона евро

Италианската блогърка и интернет звезда Киара Ферани споделя всеки един от 24-те дни на карантината от дома си в Милано. Тя и съпругът ѝ рапърът Fedez успяха да съберат над 4 милиона евро в помощ с борбата с Коронавирус за болница в Милано.

01 април 2020

Киара започва като блогър през 2009 година със сайта за мода theblondsalad.com, който я превърща в трендсетър, инфлуенсър, дизайнер и успешна бизнесдама. Днес тя има 19.2 милиона верни последователи в Инстаграм, където заедно със съпруга си рап звездата Fedez и малкия им син Лео споделят какво правят по време на карантината в Милано.

Малко след обявяването на извънредното положение в Италия, Киара и Федез създават онлайн кампания за набиране на средства в помощ на болница в Милано с борбата с вируса. Само за няколко дни успяват да съберат над 4 милиона евро, които незабавно са дарени. Киара публикува сторита и снимки в профила си в Инстаграм, за да покаже за какво са отишли средствата. 

Въпреки трудната ситуация младото семейство успява да запази позитивния  дух вкъщи. Бащата на рапъра е отседнал при тях, за да им помага с грижите за детето, готвене, а и все пак някой трябва да ги снима! Четиримата посрещнаха рождения ден на малкия Лео на 19ти март. Макар и в изолация, за синеокия красавец имаше торта и украса. 

Киара и Федез правят ежедневни живи включвания от профилите си в Инстаграм. Един от тях е и онлайн концерт на живо от италианския оперен певец Андреа Бочели, който пуснаха на голяма колона от балкона си, за да може да бъде чут от повече жители на Милано под карантина. 

Русокосата красавица не пропуска да сподели как минават дните в изолация, рецепти за вкусна италианска вечеря, спортните си занимания и най-вече забавните моменти със семейството си. Съпругът й пък заснема процесът на създаване на съдържание за профила на жена си, което се оказва много смешно. 

View this post on Instagram

Cacio e pepe today 🍝

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Последвайте ги, има защо! 

View this post on Instagram

Estate 2020 after the quarantena

A post shared by FEDEZ (@fedez) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA