ОТ НОВИЯ БРОЙ: Худа Катан - от грозно пате до beauty милиардер

Тя е всичко, за което си мечтаем - успешна, красива и... милиардерка

Силвия Канин
Силвия Канин 02 април 2020

Нашият АПРИЛСКИ БРОЙ е вече на пазара! Искаме да ви "погъделичкаме" като ви споделим някои от най-интересните теми, които ще намерите вътре.

Една от тях е за Худа Катан - иконата за всички почитатели на макиажа!

Една от най-богатите инфлуенсърки в Instagram и една от най-влиятелните личности онлайн заедно с Джей Кей Роулинг и Ким Кардашиян. Започнала бизнеса си от блог в wordpress, където публикува уроци и съвети по грим, десет години по-късно милиардерката Худа Катан ръководи собствена компания, която има в каталога си 140 продукта. Всяка спонсорирана публикация й носи 18 хиляди долара,  козметичният бранд Huda Beauty може да се похвали сприходи над 200 милиона долара годишно.

huda

Както сама тя разказва, историята й напомня приказка за грозното пате. Точно така се чувства като дете в малкия град Оклахома сити, щата Оклахома в САЩ, където е родена. Родителите й са иракски емигранти. В училище другите деца са предимно с бяла кожа и заради ниското й самочувствие я смятат за странна.

huda

Худа се притеснява от произхода си, представя се с името Хайди и се държи неуверено и особено. Нещата се влошават, когато през пубертета я сполетява съдбата на много тийнейджъри и трябва да се бори с наличие на акне, за което се подлага на лазерна терапия. Покрай огромното си желание да се чувства красива Худа се запалва по козметиката и от 12-годишна ходи на училище с тежък грим.

Постепенно започва да развива силен интерес към миглите, за съжаление, отново провокирана от чувство за малоценност. Тя не харесва своите, убедена е, че те практически изглеждат невидими, и
скоро започва да носи изкуствени.

ЦЯЛАТА ВДЪХНОВЯВАЩА ИСТОРИЯ НА ХУДА ЩЕ НАМЕРИТЕ В АПРИЛСКИЯ НИ БРОЙ!

Още теми от GRAZIA април: 

Куклата Barbie без крака - Мадисън ди Розарио

Единствената жена на Сен Лоран - Бети Катру​​​​​​​

Търсете списанието във всички работещи обекти за продажба на преса, както и във веригите BILLA, Kaufland Bulgaria, METRO, CBA KOME и ФАНТАСТИКО, а също така и в по-големите вериги бензиностанции.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA