Кейт Мидълтън откри перфектната home office визия

Направи го по време на първия работен онлайн ангажимент от кралския календар.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2020

Кой изобщо се е съмнявал, че херцогинята на Кеймбридж ще открие перфектното облекло за работна онлайн среща? Кейт и Уилям проведоха първия си ангажимент от кралския календар за месец април чрез конферентен видеоразговор. 

Двамата се свързаха с учениците, учителите и персонала на академията в Честъртън и увериха всички, че оценяват усилията на учителите и персонала, които се грижат животът да върви максимално гладко за децата, тъй като в момента родителите им работят в близката болница.

кейт уилям

"Всички родители, които работят на първа линия, вероятно са облекчени, знаейки, че децата им имат нормалност в живота си и сигурно място, на което да бъдат в момента", казва Кейт по време на разговора, "Знаем, че обстоятелствата не са лесни, но се справяте фантастично."

За видео срещата Кейт избра пуловер на Zara в цвят горчица, който се оказва, че вече не е наличен, но пък е истински приятен избор за комфортно и същевременно стилно home office облекло, което не струва хиляди долари и не е задължително да бъде от последната ready-to-wear колекция на някой high fashion бранд. 

Училището в Честъртън е едно от няколкото в региона, които се поддържат от фонда Pendle Education Trust. Изпълнителният директор сподели, че децата са изпратили своите въпроси към принц Уилям и Кейт, като този, който тя избра да зададе, е за най-приятната известна личност, която двамата са срещали.

Кейт каза, че тъй като принц Джордж наскоро е гледал „Синята планета" на Дейвид Атънбъро, нейният „най-любим известен човек" би трябвало да бъде известният натуралист. Уилям предприе по-дипломатичен подход, като не посочи конкретни хора и отбеляза, че „любимите му хора всъщност не са били известни."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA