Галерия: Как се промени стилът на Кейт Мидълтън след оттеглянето на Меган Маркъл

По-свежа, по-усмихната и с по-малко грим, Кейт Мидълтън е доказателството, че кралското семейство е добре и без Хари и Меган

Силвия Канин
Силвия Канин 10 април 2020

Оттеглянето на Меган Маркъл и Принц Хари от кралските дела предизвика безброй теории и слухове. Какъв ли ще е животът им? Кога ще си направят Instagram профили? Как ли се чувстват другите членове на кралското семейство? На последния въпрос може би ще успеем да дадем отговор. Наблюдавайки изявите на Кейт Мидълтън, откакто Меган е далеч от нея, можем да заключим, че любимката на народа изглежда много по-щастлива. 

Източник близък до херцогинята на Кеймбридж споделя пред британския The Sun: "Всеки, който познава Кейт може да заключи, че атмосферата за нея сега е по-добра. Тя вече не усеща нуждата да се съревновава с никого и това си личи дори по облеклото й. Стилът й е много по-кежутл напоследък."

Безспорно влизането на Меган в кралското семейство измести светлините на прожекторите от Кейт към бляскавата персона на Маркъл. Сега, когато Кейт онтово е сама "на трона" си, спокойствието и щастието й си личат отдалече.

Стилът на Кейт изглежда много по-свеж и младежки. Виждаме я все по-често с панталони и спортно-елегантни модели, а когато е с рокли, те винаги са подбрани така, че да са по-свободни и кежуъл.

Най-запалените фенове на Кейт дори твърдят, че се забелязва и промяна в начина й на гримиране. Вече херцогинята се появява с по-малко грим в зоната на очите, по-леки тонове червила и nude лакове за нокти. Тази промяна прави визията й да изгляжда истински озарена. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA