7 неща, които научихме за Меган Маркъл от нейния личен блог

Преровихме The Tig, за да разберем онова, което все още не знаехме за любимката ни

Силвия Канин
Силвия Канин 14 април 2020

Преди тъмнокосата хубавица да стане обект на желанията на принц Хари, времето й е разпределено между актьорската професия и списването на нейния личен блог наречен The Tig. 

Уебсайтът обаче бива премахнат от онлайн пространството, както и неговия Instagram, когато Меган и Хари официализират връзката си. Вероятно по молба на кралицата The Tig спира окончателно. 

Или не точно...

През есента на миналата година бизнес мениджърът на Меган е подновил търговската марка The Tig, което може би значи, че в даден момент блогът ще се върне на бял свят. Докато това стане, използвайки архивиращото приложение The Wayback Machine, надникнахме в блога на Маркъл и разбрахме няколко любопитни неща за нея...

меган и хари

1. Меган не обича да готви вкусотии за печене

Под един от постовет си тя пише: "Има нещо в техничността, с която се пече всичко и точно тази точност задушава бунтаря в мен".

2. Виното я прави щастлива

Първият истински Tig момент за Меган настъпва, когато отпива от виното Tignanello. Може би точно то е причината нейният блог да се нарича така. 

Меган Маркъл

3. Тя обича красиво подредените маси за кафе

От всичко в The Tig съдим, че Меган обича кафето, но още повече обича красиво декорираните кафе кътчета, като кафе масичката в хола. Представяме си, че на нея реди красиви книги фото-албуми.

4. Италия, нейна любов

Книгата "Яж, моли се и обичай" толкова впечатлява красавицата, че заради нея тя се отправя на едномесечно пътешествие из страната на вкусната храна и забележителната мода.

meghan

5. Меган има 4 прякора

Мег, MM, M&M и Флаур.

6. Меган вярва, че времето за нас е най-ценно

Дали да поемем на соло пътешествие, да седнем сами в красив ресторант или да идем  на кино без придружител - всичко това е по вкуса на Маркъл.

7. Любимата й напитка е малко необичайна

Какво обичат жените - вино и горещ шоколад, разбира се. Меган обича двете заедно. Да, според The Tig нейната любима напитка е горещ шоколад с червено вино. Вярваме, че вкусът му е УАУ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA