Секс в кола? Да, Анджелина Джоли си пада по това!

Скандално интервю на актрисата и бившия й съпруг обикаля интернет с #CoupleGoals

Силвия Канин
Силвия Канин 23 април 2020

Животът на Анджелина винаги е обект на нашето нестихващо внимание. Анджелина си прави таутировка - искаме да я видим веднага! Анджелина отива да строи училище в Африка - бихме й помагали с пренасянето на тухлите и цимента. Анджелина прави нов филм - там сме и гледаме. Анджелина не дава децата на Брад - взимаме пуканките и се потапяме в звездната драма.

Да, Анджелина вълнува милиони хора и сега, по време на социалната изолация, много от феновете й се ровят из всички нейни стари медиини появи. Една от тях напоследък взриви интернет под хаштага #CoupleGoals, който, разбира се, е сред най-известните в Instagram и Twitter. Става въпрос за интервю на Анджелина и бившият й съпруг Били Боб Торнтън, случило се през 2000 година. Ако сте забварили двамата бяха семейство три години - от 2000 година до 2003 година.

angelina

Малко преди да се врекат един на друг, Анджелина и Били Боб се появяват заедно на червения килим на премиертата на лентата "Да изчезнеш за 60 секунди". Провокирани от тематиката на филма екипът на MTV започва да разпитва влюбените за най-вълнуващите неща, които са правили в кола заедно.

"Мисля, че се случи днес", започва Торнтън. "Любимият ми път в колата беше днес... точно преди да дойдем тук. Искате да съм честен с вас, нали? Чукахме се в колата.", продължава актьорът. 

Ако това ви се струва скандално, то по-добре си пуснете видеото по-долу, за да видите какво прави Анджелина, докато любимият й говори за секса им в колата... тя през целото време го хапе по лицето...

Ако вече ви е доскучало в спалнята... може да последвате примера на младата и луда Анджелина и да предложите на вашата половинка да обиколите насам-натам с колата.  Късно вечер, разбира се...

angelina

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA