Несъвършена като нас? Истинското лице на Кайли Дженър...

Папараците уловиха милиардерката без грим и коса. Милиони посвета не я познаха!

Силвия Канин
Силвия Канин 27 април 2020

171 милиона последователи и повече от милиард долара в банковата сметка. Това са само две от нещата, с които може да се похвали Кайли Дженър.

Инфлуенсър за милиони с няколко, никой не знае колко точно на брой, пластични операции от години е... идеал за красота. Виждаме я винаги перфектна по онзи типично Кардашиян начин - идеална кожа, страхотни аутфити и задължителните провокативни пози. 

Всичко беше в реда на нещата, докато карантината и стоенето у дома не застигна и американците.

Кайли, като всички останали, трябваше да се изолира и да има минимален брой социални контакти. Вероятно липсата на гримьор, фризьор и стилист е изиграла лоша шега на милиардерката, защото интернет гръмна с нейни снимки, показвайки я без никакви подобрения... 

След появата на тези папарашки снимки в онлайн пространството се родиха хиляди материали критикуващи визията на най-известната от клана Кардашиян. Публиката я обвини, че е неознаваема... Това бе и причината часове по-късно самата Кайли да пусне стори в своя профил, в което показва лицето си без грим. "Луничките й са очарователни" коментираха мнозина.

Най-хубавото от цялото нещо е... видяхме, че Кайли далеч не е толкова пефектна. Сега я харемваме дори малко повече от преди! 

кайли

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA