"Тайра Банскс трябва да е в затвора заради това, на което подлага младите момичета"

Фенове на предаването America's Next Top Model твърдят, че топмоделът мрази младите жени и не крие това

Силвия Канин
Силвия Канин 11 май 2020

По време на социална изолация се случват много неща... Гледаме всички стари филми, които сме пропуснали, правим номер 1 албум на Мадона от 1994-а, след като разбираме, че кралицата на попа има антитела срещу COVID-19, binge-ваме всички сезони на любимите ни реалитита.

Сред тях винаги в топ 3 ще остане творението на Тайра Банкс America's Next Top Model, което има, дръжте се, цели 24 сезона!

Многобройните фенове на предаването се впуснаха в маратон по гледането му, прекарвайки времето си у дома, и откриха някои доста притеснителни реакции на Тайра Банкс. Нейните фенове я обвиниха в ужасяващо отношение към младите модели, някои дори написаха, че Тайра би трябвало да иде в затвора за коментарите и отношението си.

Коментарите на Тайра варират. Някои момичета тя критикува заради външноста им, други заради факта, че не страдат достатъчно при своето отпадане. В епицентъра на скандал попада и епизод, в който Тайра кара участничка, която научава, че нейн добър приятел е починал да позира в гробница. По този начин топмоделът уж искал да провокира момичето да изрази емоциите, които преминават през нея, да ги канализира и да ги насочи в правилната посока. Но каква е тя, питат се всички.

В друг епизод Тайра кара момиче с разстояние между предните два зъба да отиде на зъболекар, за да го коригира, защото така няма как да се продава в индустрията.

Преди броени часове самата Тайра наруши мълчанието по повод всички коментари свързани с недостойното й поведение. Тя написа: 

Къде е истината? Кой може да каже... Дали Тайра е правила това за рейтинг, дали лошото отношение е като тренировъчен лагер за тези момичета или Тайра е чисто и просто зла жена...

Сигурно никога няма да разберем...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA