Анджелина Джоли на 45

Споделям с вас удоволствието да подготвя галерия за рождения ден на звездата (особено с поддържаща роля за Брад Пит в нея), и някак снимките сглобяват житейски пъзел.

Времето запечатва промените в очите, а тялото не може да скрие премълчаните емоции.

Загубиш ли насладата от живота или така известното френско joie de vivre, винаги си личи. Независимо от нулите в банковата сметка.

Умoрена съм от тезата, че богатите и известните страдат по-леко, защото в съдбите им се отразява друго.

 

Анджелина Джоли на 45

 

За Анджелина, Брад и най-любимата двойка на Холивуд - Бранджелина е изписано толкова, че наистина няма с какво да ви изненадам. Все пак говорим за актьори-културни феномени, определяни поотделно за най-красив актьор нееднократно през годините.

 

 

Анджелина Джоли на 45

 

 

Когато тази цялата красота се изля и в бранда Бранджелина – нормално е снимката на първородната ти дъщеря Шайло Новел Джоли-Пит да остане в историята като най-скъпо платената корица, оценена от списание People на 4 млн. долара. Убедена съм, че идеята е дошла от Анджелина, защото зодия Близнаци умеят да гледат добре собствените си интереси. ;)

След тежка лична, здравословна и творческа пауза, да се завърнеш два пъти като „Господарка на злото" също изисква смелост.

 

Анджелина Джоли на 45

 

Въпреки, че последно съм се вълнувала истински от Анджелина в „Хакери" през 1996 г.

Явно и тя самата, защото на снимачната площадка (какво съвпадение) среща първия си съпруг – британеца Джон Лий Милър.

 

Анджелина Джоли на 45

 

Снимачната площадка на „Контролна кула” я събира със следващия й съпруг - Били Боб Торнтън.

 

Анджелина Джоли на 45

 

Брад е част от традицията, но с типичната устойчивост за Козирога да се бори за нечие одобрение, успя да бие по дълготрайност всички предишни връзки на актрисата.

 

Анджелина Джоли на 45

 

Адмирирам филантропската й дейност, благотворителните акции и пратеничеството на добра воля, но се изкушавам от мисълта, че тази отдаденост компенсира други липси. Подобни на бягството в алкохолните пари на Брад.

 

Анджелина Джоли на 45

 

От Анджелина най-много харесвам Брад, затова мога да задам и един реторичен въпрос, без сексуалността на децата им да има каквото й да е отношение …

 

Анджелина Джоли на 45

 

Защо тези деца са облечени толкова грозно – винаги изглеждат като да са получили хуманитарна помощ от орден „Мисионери на милосърдието".

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA