Photoshop скандалът на Кендал Дженър, който взриви мрежата

Излъга ли Кендал за това, че е съпричастна към Black Lives Matter движението, което завладя Америка?

Последните няколко седмици Съединените американски щати бяха белязани от редица протести в борбата с расизма, породени от жестокото убийство на Джордж Флойд. Доста известни личности излязоха на улицата, за да протестират срещу системното насилие, което полицията упражнява спрямо цветнокожите граждани и едва ли остана звездна персона, която да не използва многомилионната си аудитория в социалните мрежи, за да изкаже своето мнение по въпроса, който разпали света.

В края на уикенда в интернет пространството се завъртя и кадър на Кендал Дженър, която позира с голямa Black Lives Matter табела, която обаче липсваше в сянката ѝ. Именно този факт, който може да видите в странния кадър по-горе накара голяма част от аудиторията на супермодела да си мисли, че кадърът всъщност е дело на някой със сравнително добри умения с Photoshop. Вярно е, че кланът Кардашиян-Дженър винаги прави всичко възможно, за да провокира вниманието на останалите, но този път коментарът от страна на Кендал не закъсня.

кендал

Красавицата публикува туит, в който обясни, че тя никога не е поствала подобна снимка и кадърът очевидно е дело на някой, който може да посвети част от времето си на манипулация с графичния дизайн. "Никога няма да разбера лично страха и болката, през които черната общност преминава ежедневно, но знам, че никой не би трябвало да живее в постоянен страх", коментира Дженър неотдавна в Instagram. "Признавам моята бяла привилегия и обещавам, че ще продължа да се обучавам как мога да помогна".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA