Photoshop скандалът на Кендал Дженър, който взриви мрежата

Излъга ли Кендал за това, че е съпричастна към Black Lives Matter движението, което завладя Америка?

Последните няколко седмици Съединените американски щати бяха белязани от редица протести в борбата с расизма, породени от жестокото убийство на Джордж Флойд. Доста известни личности излязоха на улицата, за да протестират срещу системното насилие, което полицията упражнява спрямо цветнокожите граждани и едва ли остана звездна персона, която да не използва многомилионната си аудитория в социалните мрежи, за да изкаже своето мнение по въпроса, който разпали света.

В края на уикенда в интернет пространството се завъртя и кадър на Кендал Дженър, която позира с голямa Black Lives Matter табела, която обаче липсваше в сянката ѝ. Именно този факт, който може да видите в странния кадър по-горе накара голяма част от аудиторията на супермодела да си мисли, че кадърът всъщност е дело на някой със сравнително добри умения с Photoshop. Вярно е, че кланът Кардашиян-Дженър винаги прави всичко възможно, за да провокира вниманието на останалите, но този път коментарът от страна на Кендал не закъсня.

Photoshop скандалът на Кендал Дженър, който взриви мрежата

Красавицата публикува туит, в който обясни, че тя никога не е поствала подобна снимка и кадърът очевидно е дело на някой, който може да посвети част от времето си на манипулация с графичния дизайн. "Никога няма да разбера лично страха и болката, през които черната общност преминава ежедневно, но знам, че никой не би трябвало да живее в постоянен страх", коментира Дженър неотдавна в Instagram. "Признавам моята бяла привилегия и обещавам, че ще продължа да се обучавам как мога да помогна".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA