Деми Ловато е влюбена и иска всички да го знаят!

След свръхдозата и всичко, през което Деми премина в последните две години, тя изглежда по-влюбена и щастлива от всякога!

Деми Ловато е влюбена и не се страхува да го покаже на света! Талантливата певица използва вниманието на всички свои Instagram последователи, за да публикува специално съобщение към приятеля си Макс Ерих по случай неговия 29-и рожден ден.

https://www.instagram.com/p/CB1agbfB1qu/

"Толкова много се забавлявам с теб и има толкова много неща, които искам да кажа в момента", гласи описанието под редицата влюбени кадри, които певицата споделя в социалната мрежа. "Чувствам се безусловно обичана и приета от теб по начин, по който не съм се чувствала досега. Не мога да ти обясня. Ти си неописуем, красив си, човече. Отвътре и отвън. Обичам те, @maxehrich."

https://www.instagram.com/p/CBfHW3eDAlK/

Слуховете за романса между Ловато и Ерих започнаха в края на март, когато стана ясно, че двамата са заедно под карантина в Лос Анджелис. През май двойката се появи и в звездния музикалнен клип към сингъла Stuck With U на Ариана Гранде и Джъстин Бийбър. След свръхдозата и всичко, през което Деми премина в последните две години, тя се завърна с хитов сингъл и изглежда по-влюбена, щастлива и здрава от всякога!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA