Лейди Гага е новото лице на иконична марка парфюми

Креативният директор на модна къща Valentino Пиерпаоло Пичоли заедно с Valentino Beauty

 обяви лансирането на новия си парфюм Voce Viva – аромат, представен като глас, който може да разпространи послание по целия свят. И, разбира се, за да призове всички хора да изрекат на глас най-смелите си мечти и да ги изживеят, Valentino кани Lady Gaga за лице на Voce Viva. Освен италианския си произход, певицата споделя повече с модната къща – те изповядват еднакви ценности.

Лейди Гага e свобода, самосъзнание, чисто сърце", казва в изявлението си Пичоли. „Участието й в тази кампания издига символичната сила на проекта до най-високо ниво. Тя е иконата на поколение." За единствената изпълнителка, получила Оскар, Грами, БАФТА и Златен глобус за изключителната си работа във филма „A Star is Born" креативният директор на Valentino продължава: „Нейното послание за свобода, страст към изкуството, самосъзнание и равенство е същото, за което се стреми общността на Valentino. Толкова съм горд, че е част от екипа ни."

 

Лейди Гага е лице на Valentino

 

Символ на уважение към индивидуалностите и за всеки, който търси и намира своето място, Лейди Гага казва: „Бъди себе си, обичай кой си и никога не се отказвай от мечтите си." Като гласът на едно поколение, тя вдъхновява милиони хора по света повече от десетилетие.

 

 

Очакваме лансирането на парфюма на Valentino Beauty Voce Viva през септември. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA