Кои са най-богатите актьори в света?

Достатъчно е да споменем, че всички те са успели да спечелят общо 545.5 милиона долара!!!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2020

Едва ли някой може да победи рекорда на Адам Сандлър, когато през 1998 г. той успява да привлече 240 милиона долара в световния боксофис, но и тази година най-богатите актьори в света не са по-назад в списъка с финансови постижения.

За последните 12 месеца мачовците в Холивуд са успели да спечелят 545.5 милиона долара, 140 от които - изплатени от различни договори, сключени с Netflix.

https://www.instagram.com/p/B9om3qDFBSs/

За втора поредна година на първо място в престижната класация на Forbes е Дуейн Джонсън, който за последната година е прибавил 87.5 милиона долара към банковата си сметка. Само около 24 от тях са за ролята му в предстоящия оригинален филм на Netflix - Red Notice, който е най-скъпият филм в историята на стрийминг платформата

https://www.instagram.com/p/B8FTrEfp8SW/

Райън Рейнолдс е на второ място в списъка със 71.5 милиона долара. Съпругът на Блейк Лайвли ще застане рамо до рамо със Скалата във въпросната продукция на Netflix, за която е получил около 20 милиона долара.

https://www.instagram.com/p/CAgydjkMhLO/

Другите звездни лица в списъка са Марк Уолбърг (58 млн.долара), Бен Афлек (55 млн.долара) и Вин Дизел със своите 54 милиона долара, въпреки че деветият филм от "Бързи и яростни" бе отложен за следващата година след развитието на пандемията в световен мащаб. 

https://www.instagram.com/p/B8ZXNJ-gmJQ/

Силно присъствие в листата имат още Лин-Мануел Миранда, както и Акшай Кумар - единствената боливудска звезда в класацията с нетно състояние от около 49 милиона долара. На последните места са Джеки Чан и Адам Сандлър - дори и в Netflix, той все пак е част от най-гледаните филми. Става дума за Murder Mystery, където си партнира с Дженифър Анистън

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA